.Daha çok köylere yönelik hizmetler üreten Aydın İl Genel Meclisi’nin ilk köylü başkanı ve halen Köşk İlçesi’ne bağlı Başçayır Köyü’nde ikamet eden MHP’li Hayri Güleç, Aydın’ın köylerinde yaşamanın bir ayrıcalık olacağını belirterek “Aydın köylerinde yaşayanların şehir özentisi kalmayacak” dedi. 
İl Genel Meclisi üyeliğine seçildikten sonra parti rozetini çıkardığını adalet duygusuna büyük önem verdiğini kaydeden Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Aydın’da yaşayan yaklaşık bir milyon kişinin üzüntüsü ile dertlenip sevinci ile neşelendiğini söyledi. İnsanların hizmete talip olurken bir şekilde bir siyasi parti çatısı altında bulunmak zorunda olduğunu belirten Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç “Ancak; Seçilip hizmet noktasına geldiği andan itibaren o kişi bulunduğu bölgedeki insanlara parti ayrımı gözetmeksizin hizmetinde olmak zorundadır. İl Genel Meclisi üyeliğine seçildiğim gün parti rozetimi çıkardım. Şu andan itibaren tüm partilere eşit mesafedeyim. 17 ilçe, 52 belde ve 490 köyümüz var, her ne kadar Nüfus Cüzdanımda Başçayır Köyü yazsa da hepsi benim köyümdür. Bu köylerdeki hizmet anlayışımız insanların ortak kullanımı olan hizmetleri ayaklarına götürmektir” dedi. 


“AYDIN’IN KÖYLERİNİ CAZİBE MERKEZİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”
2011 yılı için Aydın İl Genel Meclisi’nin 60 milyon TL ödeneği bulunduğunu ve bu ödeneği de en adil şekilde ihtiyaç sırasına göre planlamayı gayret ettiklerini ifade eden Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Aydın’ın köylerini cazibe merkezi yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Şu anda bazı köylerde halı saha bile bulunduğunu kaydeden Başkan Güleç, “Köylerde yaşayan insanla şehirde yaşayan insanların sosyal anlamda yaşam seviyelerini aynı noktaya taşımayı hedefliyoruz. Köyde yaşayan insanların ‘Şehir özentisi’nden kurtulmalarını sağlayacağız. İnsanlarımızın doğdukları yerde yaşamlarını devam ettirmeleri için refah seviyelerini yükseltmek gerekiyor. Bunun için de ne gerekirse yapmaya çalışacağız” diye konuştu. 
Tarım şehri olan Aydın’da çiftçilerin de destekleneceğini kaydeden Hayri Güleç “Tarım şehri olan Aydın’da tarıma her türlü desteğin sağlanması gerekiyor. Bunun için de çeşitli projelerimiz var. Aydın İl Genel Meclisi olarak çiftçiye fidan, ilaç ve gübre destekleri verilecek” dedi. 
Güleç ayrıca Aydın İl Genel Meclisi’nde biri bağımsız 3 parti grubunda 55 üyenin bulunduğunu ve hepsinin de hizmet için çalıştıklarına inandığını belirterek meclis çatısı altında görev yapan tüm üyelerin, yatırımlarda araştırmacı, plan ve projelerin yapılmasında öncü ve hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi.