Aydın Ticaret Odası"nın(AYTO) yeni başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu oldu.
Aydın Ticaret Odasının geçen hafta yapılan Olağan Genel Kurulunun ardından AYTO"nun Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri Seçimi Aydın Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı. Seçimlerde Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan"ın beyaz listesi İsmail Hakkı Dokuzlu"nun mavi listesi ile yarıştı. Oy verme işleminin ardından yapılan sayımda İsmail Hakkı Dokuzlu"nun mavi listesi 49 oyun 26"sını alırken, Mahmut Çağlayan"ın beyaz listesi 23 oy alarak Aydın Ticaret Odasının yeni Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu oldu.
Seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden ve görevi devralacağı AYTO Başkanı Mustafa Baştuğ ile samimi görüntüler veren İsmail Hakkı Dokuzlu, AYTO"nun Aydın"a şimdiye kadar yaptığı güzel hizmetlerin kendileri döneminde de devam edeceğini belirterek “Güzel olan her şeyin yanındayız. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla beraber Aydın ve Odamız için çalışacağız. Burası çok nezih bir tüccar kulübü ve Türkiye"nin en güzel sivil toplum örgütünden birisinin şubesi. 5,5 yıl başkan yardımcılığı ve 4 yıllık meclis üyeliğimin ardından AYTO"ya başkan olmak beni heyecanlandırdığı kadar gururlandırıyor. Bizim gibi karşı listede 8 grupta kazandı. Artık karşı liste gibi bir şey kalmadı. Hep beraber AYTO ve Aydın için çalışacağız” dedi.

GEÇEN DÖNEMİN RÖVANŞI MI?

Ticaret Odası'nın geçen dönemki seçiminde meclise girmemesi yönünde kulis yapılan Hakkı Dokuzlu saf dışı kalmıştı. Dokuzlu'nun başkan seçilmesinin AYTO'da rövanş olduğu düşünülüyor. 

 İŞTE YENİ YÖNETİM
Sonuçların ardından tebrikleri kabul eden İsmail Hakkı Dokuzlu Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları ile toplu olarak fotoğraf çektirdi. Yapılan seçimler sonucu AYTO"nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu. Asil üyeler Abdullah Yılmaz, Aykut Biçer, Bülent Gündüz, Mehmet Özgen, Mehmet Alp Alpargun, Hakan Kaya, Ömer Özkaya, Ender Kılınç, Kenan Vardar ve Selim Sır.