Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Levent Ersoy"un iki hafta önceki istifasının ardından boşalan başhekimlik koltuğuna Nazilli Adnan Menderes Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Niyazi Kocakaplan atandı.
Evli ve 4 çocuk babası olan ve 14 yıl önce başladığı mesleğine Amasya Sigorta Hastanesi ile Nazilli Adnan Menderes Devlet Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak görevine devam eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr Niyazi Kocakaplan, Aydın Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.
39 yaşındaki Op. Dr. Niyazi Kocakaplan yaptığı açıklamada, göreve başlamasının ardından hastanedeki eksikleri belirleyerek çok hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “Hastanemizi modernleştirerek özel hastaneler ile yarış içinde olacağız. Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek bizim görevimiz. En iyi hizmeti verebilmek için çok çalışacağız. İlk olarak acil servisimizi düzenleyerek eksiklerimizi tamamlayıp ardından ise servislerimizdeki yatan hastalarımızın rahatlığı için 6 –7 kişilik odaları 2 şer yataklık odalar şeklinde ayarlamayı planlıyoruz”
Kocakaplan"ın, Aydın Devlet Hastanesindeki Başhekimlik görevine önümüzdeki hafta Pazartesi Günü (28 Temmuz) başlayacağı öğrenildi.