Yönetici Haldun Üstünel, aynı takımın 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell"a sözleşme imzalattı
30 kez giydiği Avustralya Milli Takımı forması altında 9 defa rakip fileleri havalandıran Harry Kewell 2003 yılından beri oynadığı Liverpool"da 12 gol kaydetti.

Galatasaray, yabancı futbolcu transferinde bombayı dün akşam saatlerinde patlattı. Sarı-kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumluları"ndan Haldun Üstünel bir süredir sürdürdüğü gizli görüşmelerin ardından İngiltere"nin Liverpool takımında forma giyen Avustralyalı yıldız oyuncu Harry Kewell"e sözleşme imzalattı.
Transferde uzun süredir sessiz kalan ve kimi alacağı merakla beklenen sarı-kırmızılılar adeta sağ gösterip sol vurdu. Liverpool"un kalecisi Itandje"yi İstanbul"a getirmesine rağmen anlaşamadan geri görderen Cim-Bom bu kez aynı takımın orta saha oyuncusu Kewell"i transfer etti.
29 yaşındaki Avustralyalı milli futbolcu Kewell"ı renklerine bağlayan Galatasaray"ın yıldız oyuncuyu bugün akşam saatlerinde İstanbul"a getirileceği öğrenildi. Transfer müjdesini ilk olarak Galatasaray TV"ye canlı yayında bağlanan yönetici Haldun Üstünel duyururken sarı-kırmızılıların Kewell"in ardından başka bir yıldızı daha renklerine bağlamaya çalıştığı da öğrenildi.



Kewell Kimdir?
Doğum tarihi: 22 Eylül 1978
Doğum yeri: Sidney (Avustralya)
Boyu: 1,80 m
Mevkii: Orta Saha
Oynadığı kulüpler:
Leeds United (1995-2003), (181 maç 45 gol)
Liverpool (2003-2008), (93 maç 12 gol)
Milli Takım Kariyeri: 30 kez oynadı, 9 gol attı