Önce Bergüzar Korel, eski sevgilisi Tan Sağtürk'ün adının başharfinin yazılı olduğu aracını değiştirdi. Şimdi ise Halit Ergenç, lüks bir cip satın aldı.

Bergüzar Korel , eski sevgilisi Tan Sağtürk'ün eşyalarını, nişan yüzüğünü kendisine geri gönderdi. Takvim'in haberine göre, güzel oyuncu, Tan ve kendi isminin başharflerinden oluşan plakasını değiştirme kararı aldı. Kuzguncuk'ta yeni aldığı dairesine de baştan aşağıya dekore ettiren Bergüzar Korel'e Mayıs'ta evleneceği sevgilisi Halit Ergenç de uydu.

Boşanır boşanmaz aynı dizide rol aldığı Bergüzar Korel'le aşk yaşamaya başlayan Ergenç, kendisine son model bir cip satın aldı. Audi 07 marka aracının alım işlemlerini Bebek'te bulunan bir kafede yapan Halit Ergenç, bir süre geçici plaka kullanacak. Önceki gün sevgilisiyle birlikte gittiği Bebek'te yeni aracına kavuşan Halit Ergenç hiç vakit kaybetmeden İstanbul sokaklarında cipinin keyfini sürmeye başladı.

Bergüzar Korel, Tan Sağtürk ile kendisinin isminin başharflerinden oluşan aracının plakasını Halit Ergenç aşkı başlayınca değiştirmişti.