Hollanda kampında, çocuğuna Arda ismini veren taraftarlardan biri Sarı-Kırmızılı futbolcuyu ziyaret etti. 2 yaşındaki adaşıyla vakit geçiren Arda, minik çocuğun top oynamayı sevdiğini öğrenince, “İnşallah o da büyüyünce hedeflerine ulaşır ve iyi futbolcu olur” dedi. Bu arada Arda"ya medyaya konuşma yasağı getirildiği öğrenildi.

Hazırlıklar kıran kırana
Hollanda kampının üçüncü günü geride kalırken, Galatasaray"da tempo iyice arttı. Teknik direktör Frank Rijkaard sabah basına açık, taraftara ise kapalı olarak yapılan idmanda oyuncularını üç gruba bölerken, fiziksel güce dayalı çalışmanın futbolcuları bir hayli zorladığı gözlendi. Akşam saatlerinde yapılan antrenman ise dış dünyaya kapalı olarak gerçekleştirildi.

Duran toplara özel program
Rijkaard"ın yardımcısı Neeskens"in, Sarı-Kırmızılı takımdaki hem savunmada hem de hücumda yaşanan duran top organizasyonu sıkıntısını gidermek için bir program hazırladığı öğrenildi. Fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar tamamlandıktan sonra, her gün iki idmandan birinin sadece bu problemin giderilmesi için yapılacağı ve çeşitli uygulamaların deneneceği öğrenildi.

Avantajın son günü...
Galatasaray Dergisi"ne abonelik için avantajlı kampanya, bugün sona erecek. Saat 17.00"ye kadar dergiye abone olanlar, hem avantajlı fiyatlardan yararlanacak hem de GS Store tarafından dizayn edilmiş üç farklı tişörtten birini hediye olarak alacak. Dergiye yurt için abonelik 65 Lira. Abonelik için internetten başvuru yapmak ya da (212) 347 88 10 numaralı telefonu aramak yeterli.- fanatik