Aydın İl Özel İdaresinin bünyesinde uzun zamandır yaşadığı mühendis ihtiyacını yeni alım yapacağı 5 sözleşmeli mühendis ile çözecek.
Şimdiye kadar diğer kamu kuruluşlarından geçici olarak yapılan görevlendirme ile çözümlenmeye çalışılan sorun bundan sonra sözleşmeli personel ile giderilecek. Aynı zamanda hizmetlerdeki aksama ve kontrol problemlerinin çözüleceği yeni sözleşmeli mühendisler İl Özel İdare bünyesindeki içme suları, plan proje ve harita, ruhsat birimlerinde çalıştırılacak 5 mühendis alımına Aydın İl Genel Meclisince oy çokluğu ile kabul edildi.
Aydın İl Özel İdaresi bünyesine alınacak sözleşmeli 5 mühendisin alacağı ücret de Aydın İl Genel Meclisi üyelerince belirlendi. Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser mühendislerin alacakları yasal tavan ücretin bin 770 TL olduğunu belirttikten sonra İl Genel Meclisi üyelerinin kendi görüşlerini ifade etmelerinin ardından sözleşmeli olarak çalıştırılacak olar mühendislerin maaşları bin 400 TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi. Aydın İl Genel Meclisindeki sözleşmeli mühendis alımı görüşmelerinde CHP"li İl Genel Meclisi üyeleri ret oyu kullandılar.