Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Gençlerbirliği maçına sürpriz bir 11 ve taktikle sahaya çıkacak. Çift forvetten memnun kalmayan Alman hocanın, Güiza"yı ileride tek bırakacağı öğrenildi.
Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, bugünkü zorlu mücadelede cezası nedeniyle Kaptan Alex"i yine kullanamayacak. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Özer"in de sakat olması nedeniyle, Mehmet Topuz"u Güzia"nın ardında, yardımcı olarak seçti. Topuz, Fenerbahçe"nin beyni olarak forma giyecek, Semih ve Gökhan Ünal ise bankta sıra bekleyecek.
Geçen hafta oynanan Antalyaspor maçında, kazanmasına rağmen gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, çift forvetli oyun sistemini benimsemedi. Alex"in yokluğunda hücumda değişik formüller deneyen Daum, Semih"in formsuzluğu nedeniyle yeni bir iskelet oluşturdu.

Gönül iyileşti
Sakatlığı geçen Gökhan Gönül, de dünkü son taktik çalışmaya katıldı. Gönül, Fenerbahçe savunmasındaki yerini alacak. Bu arada tam olarak iyileşen Cristian ve Lugano da bugünkü maçta forma giyecek. Yine Antalyaspor maçında başına darbe alan Vederson da iyileştiği için sol kanatta görev yapacak.

Mİlliyet