Siyah-beyazlılar maçın oynanacağı Menemen Stadı"nın zemininin suni çim olması nedeniyle antremanlarını suni çimde yapıyor.
Çiğli maçında sahaya, her maç olduğu 3 puan için çıkacaklarını kaydeden Aydınspor 1923 Antrenörü Mesut Toros, "Yenemezsek, yenilmeyeceğiz" dedi. Toros, “Çiğli deplasmanına ,her maç olduğu gibi yenmek için gideceğiz. Ancak, yenemezsek yenilmemek için oynayacağız. En azından puan farkını korumak istiyoruz” dedi.
Toros, kadroda bulunan tüm futbolcularla birlikte kenetlendiklerini belirterek; “Bizim için her oyuncumuzun değeri aynı. Takımımızın en tecrübeli ismi Cahit Paşa"dan, altyapıdan takıma dahil olan oyuncularımızın da forma şansı var” diye konuştu.
OYNAYACAĞIMIZ 14 FİNAL MAÇINDA SEYİRCİMİZE İHTİYACIMIZ VAR
Antrenör Mesut Toros, seyircisiz oynamanın kendileri için zor olduğunu söyledi. Toros, “Yeşilköy maçında kazanmamıza rağmen zorlandık. Seyircisiz oynamak gerçekten takımı olumsuz etkiliyor. Biz onlarla bütünleşmek istiyoruz. Sakin olsunlar. Oynayacağımız 14 final maçında seyircimize ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.