Yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düşerek kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldılırken, babası gözaltına alındı. Kontrollerde şüphelinin 4.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı eski eşinin ödenmeyen kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu belirtildi.

Çorum'un Meram Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, eve alkollü olarak gelen 5 çocuk babası Hakan D., kızı Pınar D.'den kendisine yemek yapmasını istedi. Pınar D. de babasına yemek yapmak için mutfağa gitti. Bu sırada Hakan D. kanepeye uzanıp kızının yemek yapmasını beklemeye başladı. Bir süre sonra hızla kanepeden kalkıp kızının yanına giden Hakan D., mutfakta yemek yapmaya çalışan Pınar D.'ye "Neden yemeğim hazır değil?" diyerek bağırmaya başladı. Hakan D. ardından da kızı kucağına alıp, birinci katta bulunan dairenin 3 metre yükseklikteki balkonundan beton zemine attı.

Kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, babası da eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Hastane polisine ifade veren Pınar D., "Babam yemek yapmamı istedi. İçkiliydi, ben mutfakta ona patates kızartmaya çalışıyordum. Bir süre sonra bana, 'Neden yemeğim hazır değil?' dedi. Bir şey söylememe fırsat vermeden beni kucağına aldığı gibi balkondan attı" dedi.

Babasının eve sık sık arkadaşlarını çağırdığını ve alkol aldığını belirten Pınar D., "Annem 1 aydır kredi kartı borcu nedeniyle cezaevinde yatıyor. Bize babam bakıyordu. Kardeşlerim de tehlikede olabilir. Onları kurtarın" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi oturduğu evde yakalanan baba Hakan D.'nin kontrollerde 4.00 promil akkollü olduğu belirlendi. Pazarcılık yaparken 2 yıl önce iflas eden Hakan D.'nin aşırı derece alkollü olduğu gerekçesiyle ifadesinin alınamadığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diğer taraftan, Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı Sibel Kaymaz'ın da 12 bin liralık kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.