Kayseri'nin Develi İlçesi'nde bir kamyonun frenin boşalması sonucu ölen 12 yaşındaki Adem Öztürk'un cenaze törenine katılmak üzere Antalya'dan gelen teyzesi 40 yaşındaki Gül Hediye Ünal, İncesu ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında öldü.

Yeğenin Kayseri'nin Develi İlçesi'nde yaşamını yitirdiğini öğrenen teyzesi Gül Hediye Ünal, yakını Harun Ünal yönetimindeki 07 NPB 38 plakalı otomobille Antalya'dan yola çıktı. Kayseri'nin İncesu ilçesi Subaşı Köyü yakınlarında dikkatsizlik sonucu otomobil devrildi. Kaza sırasında ağır yaralanan Gül Hediye Ünal, İncesi Devlet Hastaneasine kaldırılırken yolda öldü. Otomobil sürücüsü Harun Ünal (25) ile Yusuf Curlu (28) ise yaralandı.

KAMYON KAZASINDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kayseri'den Develi İlçesi'ne inşaat malzemeleri ve seramikleri 38 DS 931 plakalı kamyonla götüren Kamil Çelen ve yanındaki 54 yaşındaki Fevzi Yıldırım aracın frenleri dün akşam boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon Harman Mahallesi Aşık Seyrani Caddesi'ndeki Saray Halı Fabrikası'nda 3 aylık işçi, 2 çocuk babası 30 yaşındaki Murat Danacı'yı ezdikten sonra park halindeki F 712-ISG, 38 TK 462, 38 TD 682 ve 38 TF 109 plakalı otomobil ile ardından biri 3, diğeri 2 katlı 2 bahçeli eve çarparak durabildi. Freni boşalan inşaat malzemesi yüklü kamyonun çarptığı Fransa plakalı otomobilin park halinde içinde oturan 12 yaşındaki Adem Öztürk, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde öldü. Kazada otomobillerde veya evlerde bulunan 24 yaşındaki Yusuf Aksu, 14 yaşındaki Mehmet Emin Süslü, 6 yaşındaki Ahmet Erciyes ve 5 yaşındaki Muhammed Erciyes yaralı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma ile Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Develi Belediyesi iş makineleri ile saat 22.00 sıralarında evlerin enkazı altından çıkarılan kamyonda Kamil Çelen ile yanında bulunan Fevzi Yıldırım'ın cesetleri çıkarıldı. Kazada ölen Murat Danacı'nın cenazesi ilçeye bağlı Şıhlı Beldesi'nde, Fransa'daki işçi ailenin oğlu Adem Öztürk'ün cenazesi ise Sindelhöyük Beldesi'nde toprağa verildi. Kazaya yol açan ve kimlikleri bu sabah yapılan otopsi sonucu belirlenebilen kamyon sürücüsü Kamil Çelen ile yanındaki Fevzi Yıldırım'ın cesetleri ise, ilçe Devlet Hastanesi morguna konuldu.