Hürriyet'in haberine göre, ilk senaryo, Gökçe Bahadır'ın dizisinin, ardından Ali Sunal'ın programının yayından kaldırılmasının evde huzursuzluk yaşanmasına neden oldu. Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü dizisinde 5 yıl ve 174 bölüm izleyicilerle buluşmuştu. Bahadır, daha sonra Dedemin İnsanları filmindeki başarısıyla da adından söz ettirdi. Ancak Nurgül Yeşilçay'la rol aldığı "Sensiz Olmaz" dizisi yayından kalkınca büyük şok yaşadı. Sıkıntılı günler geçiren Bahadır, bunu eşine yansıtmaya başlayınca evde tartışmalar yaşandı. Daha sonra da Ali Sunal'ın "5'er Beşer" programı da yayından kalkınca, huzursuzluk iyice arttı ve çift bir yol ayrımına girdi.

ALİ GÖKÇE'Yİ ALDATTI MI?

Diğer bir iddia ise Gökçe Bahadır ,Ali Sunal'ı Tuzla'daki yazdıklarında bir kadınla yakalayınca ayrılık kararı aldı. Ali Sunal 8 aydır ilişkisi olduğu bu kişiyle yakalandığı duyulmasın diye ayrılmayı kabul etti . Ancak Ali Sunal bu iddiaları kesinlikle reddederek , evliliklerinin bitme nedeninin üçüncü bir şahıs olmadığını belirtti.

Ali Sunal'ın dün yaptığı ayrılık açıklaması:

"Üzülerek belirtiyorum ki, Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık, ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe'ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim."

Gökçe Bahadır, dün Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değil" demişti.

LEROS ADASINDA İKİ GÜN İKİ GECE SÜREN BİR DÜĞÜN YAPTILAR

Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü dizisinde 5 yıl ve 174 bölüm izleyicilerle buluşmuştu. Bahadır, daha sonra Dedemin İnsanları filmindeki başarısıyla da adından söz ettirdi. Ancak Nurgül Yeşilçay'la rol aldığı "Sensiz Olmaz" dizisi yayından kalkınca büyük şok yaşadı. Sıkıntılı günler geçiren Bahadır, bunu eşine yansıtmaya başlayınca evde tartışmalar yaşandı. Daha sonra da Ali Sunal'ın "5'er Beşer" programı da yayından kalkınca, huzursuzluk iyice arttı ve çift bir yol ayrımına girdi.