Kurulduğu günden bu yana dernek binası sıkıntısı çeken ve geçtiğimiz yıl dernek tarafından hizmete açılarak bir eksikliği giderilen Didim Turizm Derneğinin dernek binası ve informasyon ofisi yaz ve kış aylarında Didimlilerin hizmetinde olacak. Dernek binasında 1 Mayıs"tan itibaren hizmete açtıklarını belirten Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, “Geçtiğimiz yıl açtığımız dernek hizmet binamız ve İnformasyon ofisimiz bu yıl yeniden hizmete açıldı. Bu kış kapalı kalmıştı ama bundan sonra bu yerimiz yaz ve kış açık kalacak” şeklinde konuştu.
Atabay, dernek binasında sorumlu bir kişinin bulunacağını dile getirerek, “Ofisimizde ay başında Feride arkadaşımız işe başladı. Kendisi çok iyi derecede İngilizce bilen ve Turizm okulu mezunu bir arkadaşımız. Gelen yerli ve yabancı tursitlere yardımcı olacak; bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapacak. Ayrıca İlçemize ve bölgemize ait broşür, cd, el kitapçığı ve harita gibi dokümanlar ofisimizde hazır olup, bunları isteyen vatandaşlara verecek” dedi.
Atabay, dernek binasının haftanın 6 günü saat 09.00 ila 12.00, öğleden sonra da 13.30 ila 17.00 saatleri arasında açık olduğunu bildirdi. -iha