Trabzonspor'da sakatlığı yılan hikayesine döndükten sonra 4 ay gecikmeli olarak, 8 Ocak'ta ameliyat olan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'nın, tedavisine devam ettiği Belçika'dan bir - iki hafta içerisinde Trabzon'a dönmesi bekleniyor. Ameliyatı oldukça başarılı geçen ve hızlı bir iyileşme sürecine giren Yattara'nın, Trabzon'a geldikten sonra tedavi sürecinin burada devam ettirileceği ve sezonun son 3 - 4 maçına yetişme ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de zaman zaman Yattara'yı arayarak durumuyla ilgili bilgi aldığı ve futbolcuya, 'İyi bir Yattara'yı sabırsızlıkla bekliyoruz" dediği öğrenildi.

KOMBİNE KART SAHİPLERİNE BEDAVA BİLET VERİLECEK

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada, 7 Şubat Pazar günü İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Manisaspor'la oynanacak olan müsabaka öncesi kombine kart sahibi taraftarlara yönelik bir duyuru yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Teknik zorunluluktan dolayı kulübümüz kombine kart sahipleri sadece maç günü kombine kartlarının aslı ve fotokopisi ile Atatürk Olimpiyat Stadı Biletix güney gişesinden ücretsiz bilet alabilecekler. Maç gününün dışında, belirtilen gişenin haricinde ve aynı zamanda kombine kartlarının aslı ve fotokopisi yanında olmayan taraftarlarımıza bilet verilmeyecektir" /fanatik