Demet Akalın, parmak iziyle girilen yatak odası hakkında espri yapan Müjde Ar"a hem tazminat davası açıyor hem de konuşmaması “ihtiyati tedbir”e başvuruyor.

Müjde Ar, NTV"deki "Güzel Haberler"isimli programında yaptığı espri yüzünden Demet Akalın"la davalık oluyor. Akalın"ın parmak iziyle girilen yatak odasıyla dalga geçen Ar “Bu kız yankesicileri sevgili diye bulmuyor herhalde. Aslında iyi bir şey.

Sevgilin "Gel" dedikçe gelir, "Git" dedikçe gider. Yalnız orası sevgili değiştikçe, ikinci şubenin arşivine döner” demişti. Bu sözlere sinirlenen ünle şarkıcı avukatına talimat vererek Ar"a ihtarname gönderdi. Akalın “Müjde Ar 1 yıldır beni programına davet ediyor, gitmiyorum. Aslında çok da seviyorum ama yaptığı şaka maksadını aştı. Bu şakasını ertesi gün gazetelerde evlenmeyi düşündüğüm erkekle (Önder Bekensir) birlikte okuduk. Ya benden özür dileyecek ya da bir daha adımı ağzına almayacak. O nasıl bir şaka? Sanki eve girenin haddi hesabı yokmuş gibi algılanıyor. Şarkılarımı eleştirebilir ama benim namusuma dil uzatamaz” dedi.

Akalın"ın avukatı Ersan Taştekin ise Müjde Ar"a 200 bin TL"lik dava açacaklarını ve konuşmaması için “ihtiyati tedbir kararı” aldıracaklarını belirterek “Müvekkilim hakkında beyanda bulunmaması, hiçbir TV programında, radyolarda ve gazetelerde müvekkilimin adını ağzına anmaması gerekiyor. Aksi takdirde Müjde Ar yüksek tazminat ödemek zorunda kalacaktır.” diye konuştu.

“UÇKURUMUN DERDİ, MİLLETİ Mİ GERDİ!”

Demet Akalın, “Benim yatak odamın şifresini bir tek son erkek arkadaşım (Önder Bekensir) biliyor. Ayrıca istediğim yere kilit vururum, istediğim yere şifre koyarım. Uçkurumun derdi milleti mi gerdi?” diyerek, hakkında yapılan espriye büyük tepki gösterdi. (vatan)