ESKİ aşıklar düşman oldu! Ceyla Gölcüklü"nün eski sevgilisi Zeki Tanyeri"nin babası Rıza Kerim Tanyeri, Gölcüklü"nün kendilerini hırsızlıkla suçlayıp hakaret dolu SMS mesajları yolladığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Tanyeri Ailesi 1 milyon TL"lik manevi tazminat talep etti. Soruşturma
kapsamında geçen hafta ifade veren Ceyla Gölcüklü ise eski sevgilisi Tanyeri"nin iki milyon dolarlık kolyesini çaldığını belirtip, savcıya şunları anlattı:
“ZEKİ"NİN ANNESİ BENİ TEHDİT ETTİ”
ZEKİ ile Kurban Bayramı"nda Maldivler"e gittik. Oda dakikasanın şifresi ondaydı. Tatil bitince kasadakileri çantasına koydu. Mücevherlerimde çantadaydı. Sonra kendisine ait belgeler ve paralar çıktı, mücevherlerim çıkmadı. İçlerinden bir kolye benim için çok değerliydi. Parasını istedim. Çek yazacağını söyledi ama ödemedi. Annesini aradım "Mafyada adamlarımız var" diyerek beni tehdit etti. Ben de onlardan şikayetçiyim.”

'BANA SALDIRIP TOKAT ATTI'

Ceyla Gölcüklü, kolyenin parasını istediği için Zeki Tanyeri"nin kendisini dövdüğünü söyledi: “Benim evimdeydik. Bana saldırdı, tokat attı. Ben odama kaçtım ve kapıyı ökilitledim. Odamın kapısını kırdı ve elinde bulunan şarap bardağını yüzüme fırlattı. Kızgınlıkla mesaj ve fakslar çektim. Kendileriyle uzlaşmak isterim.”

"ÇEK YAZACAĞIM" DEDİ

Tanyeri Ailesi"nin avukatı Cevdet Dayıoğlu, Ceyla Gölcüklü'nün tehdit, şantaj ve hakaretten 1 yıl 9 aydan 7 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Gölcüklü ise alkol ve ilaç bağımlısı olduğunu söylediği eski sevgilisinin 2milyon dolarlık kolyenin karşılığında kendisine çek yazacağını söylediğini, ancak yazmadığını iddia etti. Avukat Dayıoğlu'nun iddiasına göre, Gölcüklü, Tanyeri Ailesi"ne “Alkolik hırsız oğlunuza söyleyin benden çaldığı kolyeyi derhal bana versin yoksa Tanyeri Ailesi'ni Türkiye'ye rezil ederim. Pazartesi gününe kadar size vakit. Ben Ceyla Gölcüklü” tarzında SMS"ler ve faksmesajları çekerek uzun süre tehdit etti.

JİGOLO SUÇLAMASI

CEYLA Gölcüklü, 10 Mart 2009 saat 16.04'te Babil Gıda şirketine yolladığı faks mesajında da Zeki Tanyeri'yi jigololukla suçladı: “3 senedir benim evimde kalıyorsun. Yediğin yemeği, sana hizmet eden kadına kadar parasını ben ödüyorum. Sen jigolo musun oturduğun evin parasını kadına ödetecek... Oturduğu evin parasını kadına ödeten adam karaktersizdir, jigolodur.”