Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Aydın Şubesi üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın Huzurevi"nde yaşayan yaşlıları ziyaret etti. Dernek tarafından yürütülen “3. Hayat Sevince Güzel” kampanyası çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, bayramlarını huzurevine geçirmek zorunda kalan yaşlılara moral verildi.
Gerçekleşen ziyaret hakkında bilgiler veren Yeni Yüksektepe Kültür Derneği
Aydın Şube Başkanı İlkay Bilkay, Aydın Huzurevi"nde gerçekleştirdikleri etkinlikte yaşlılarla bir araya geldiklerini söyledi. Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirdikleri etkinlikte huzurevinde kalan yaşlıları 1 günlüğüne de olsa huzurevinin kapalı ortamından kurtarmayı ve onlarla birlikte hoşça vakit geçirmeyi amaçladıklarını belirten Bilkay, “Düzenlenen faaliyette huzurevinde yaşamlarını sürdüren 15 büyüğümüz bir bakıcılarının nezaretinde huzur evinden alındı. Dernek üyelerimizin organize ettiği ve Keyif Bahçesi"nde gerçekleşen yemek organizasyonunda yaşlılarımızla bir araya geldik. Bu faaliyetimiz oldukça neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Büyüklerimizle keyifli bir öğlen yemeği yendi, çaylar içildi ve tecrübe paylaşımlı sohbetler edildi. Etkinliğimize sponsor olan firmaların katkılarıyla hazırlanan çam sakızı çoban armağanı hediyeler büyüklerimize dağıtıldı. Müzik eşliğinde şarkılar söylenerek dans edildi ve bir daha ki buluşma için sözleşilerek sevgi dolu kucaklamalar ile etkinliğimiz sona erdi” dedi.
3. Hayat Sevince Güzel kampanyasının toplumsal dayanışma konusuna dikkat çekmek için düzenlendiğini kaydeden Bilkay, dernek olarak Türkiye"mizin geleneksel değerlerini ortaya çıkarmak ve bu değerlerin korunmasını sağlamak amacıyla çeşitli faaliyet kollarında çok sayıda sosyal projeleri yürüttüklerini sözlerine ekledi.