Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Belediye Meclis Üyesi Saadet Kavasgil, Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Bildik ve Türk Kadınlar Birliği Aydın Temsilciliği üyeleri Aydın Belediyesi Sevgi Evleri"nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.
Ramazan ayı nedeniyle gerçekleşen ziyarette sevgi evlerinde kalan yaşlılara ramazan paketleri verildi. Tüm ihtiyaçları ve 3 öğün yemekleri belediye tarafından karşılanan Karaca Ahmet Sevgi Evleri"nde 14 kişi kalıyor.
Aydın Belediyesi olarak, sevgi evleri sakinlerinin hayatlarının sonbaharlarında rahat bir yaşam sürebilmeleri için gereken her türlü imkanı sağladıklarını belirten Belediye Meclis Üyesi Saadet Kavasgil, “Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Onların dualarına, nasihatlerine ihtiyacımız var. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı yaşlanmak nasip etsin” dedi.
Kavasgil, yaşlılara herhangi bir ihtiyacınız sıkıntınız var mı diye sorunca, sevgi evleri sakinlerinden Birgül Aktaş şunları söyledi: “Bizim her türlü ihtiyacımız Belediye tarafından karşılanıyor. Biz yaşlılar için burada her türlü imkan sağlanmış. Sevgi evlerinde çok mutluyuz. Bizim tek ihtiyacımız sevgi. Bizi sevgisiz bırakmayın”
Ziyaret sırasında 56 yıllık evli Mehmet-Mürüvvet Dündar çiftinin birbirlerine olan sevgisi görülmeye değerdi. Şekerci dede lakaplı Mehmet dedenin beyin ameliyatı olan eşi Mürüvvet nineyi elleriyle beslemesi orada bulunan herkesi duygulandırdı.