Okulun meslek dersleri öğretmenlerinden Songül Karabıyıkoğlu, Ayşe Türemen Ataşlı, Nuriye Tekçeli, Gülay Yazıcı, Ufuk Taşkıran, Gülseren Çalaşyer gözetiminde; Acil tıp Teknisyeni öğrencileri Nuray Karakurt, Gizem Sazcı, Nurten Kahyaoğlu, Nergiz Zeren, Meltem Afşin, Gülden Kerekli, Emine Yıldırım, Cansu Cinkaya, Kadriye Aksoy, Gamze Ene, Dilek Karababa, Duygu Karaman tarafından hazırlanan “Evde yaşlı ziyareti ve bakımı” projesinde ilk yaşlı ziyaretleri gerçekleştirildi.
65 yaş üzeri yaşlıların evlerinde bakılacağı proje için Söke"nin Atatürk Mahallesi ile Konak Mahallesi pilot mahalleler olarak seçilirken; Söke Sağlık Meslek Lisesi Acil tıp Teknisyeni öğrencileri tarafından evlerinde ziyaret edilen yaşlıların tansiyon, şeker ölçümleri yapılacak. Yaşlıların moral ve motivasyonlarının da arttırılması planlanan proje kapsamında; ihtiyaç duyulduğu takdirde yaşlılar Söke Devlet Hastanesine yönlendirilecek.
Proje öğretmen ve öğrencileri tarafından yaşlı vatandaşlar Zeynep Talay ve Macide Selçuk"a yapılan ilk ziyaret ve bakım gezisine; İlçe kaymakamı İsmail Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken ve Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Kasım Çetin"de katıldı.
Gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Söke Fatma Tüzerha Orhon Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Turan Danışık; “proje ile amacımız toplumumuzun değerli fertleri olan yaşlılarımızı hatırlamak ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermektir. Söke Sağlık Meslek Lisesi olarak bu proje ve yeni projelerimiz ile yaşlılarımıza desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.