Aile dostları olan Özçelik ailesinin 2 ferdini kısa süre içerisinde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nazilli Şube Başkanı Ahmet Kaya, “Kahramanmaraş"ta hakkın rahmetine kavuşan değerli dostum Mustafa Özçelik"in cenazesinin toprağa verildiğinin ertesi günü eşi Zahide Özçelik"te rahatsızlanmasının 3"üncü gününde hakkın rahmetine kavuştu. Birbirini çok seven bu ailenin ardı ardına ölmesi beni çok duygulandırdı. Bu nedenle ölümün ne zaman nasıl olacağını hiçbirimizin bilmediğini vurgulamak istiyorum. Ölüm bu dünyanın bir sonu. Ancak sonu olmayan dünya ise ahrettir” dedi.
Ölümle ilgili olarak gençlerle sohbet eden Kaya, “"Ey kul; etme Dünya nazı, kıl namazını, sonra kılarım diyenin dün kıldık namazını" sözünün önemi çok büyüktür. Her birimiz birer kul olarak Allah"a ve kendimize karşı olan kulluk vazifemizi yerine getirelim” diye konuştu.
Aile dostları olan Mustafa ve Zahide Özçelik"e Allah"tan rahmet dileyen Kaya, geride kalan Özçelik ailesine sabırlar temenni etti. Yapılan konuşmaların ardından ölen karıkoca için Kur"an-ı Kerim ve mevlit okundu.