Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanılan yaşlılar haftası Söke"de kutlanmaya başladı.
Söke Hilmi Fırat Huzurevi yaşlıları Huzurevi Müdürü Hülya Kurtay ve Huzurevi görevlileri ile birlikte Atatürk Anıtı"na çelenk sunarlarken; çelenk sunumunun ardından ziyaretlerde bulundular.
İlk ziyaret edilen makam Kaymakamlık oldu. Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Hilmi Fırat Huzur Evi yaşlılarını kabul etti. Söke Hilmi Fırat Huzurevi yaşlıları, beraberlerindeki heyet ile birlikte daha sonra Söke Belediye Başkanlığı"nı ziyaret ettiler. Ziyarette Söke İkinci Baharı Yaşatma Derneği Başkanı Dilek Yavuzyılmaz ve dernek yönetimi de bulundu. Huzurevi yaşlıları ve beraberindeki heyeti Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna karşıladı. Söke Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen kabulde Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; tüm yaşlıların yaşlılar haftasını kutladı. Levent Tuna; “Sadece hafta dolayısı ile değil, diğer günlerde de huzur evlerinin ziyaret edilmesi gerekir. Söke Belediyesi olarak Huzur Evi"nin tüm ihtiyaçlarında elimizden gelen gayreti bu güne kadar gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” dedi.
“ETKİNLİKLER 24 MART"TA SONA ERECEK”
Söke"de yaşlılar haftası kapsamında gerçekleşecek etkinlikler 24 Mart"ta sona erecek. Hafta boyunca saat 10.00"dan itibaren ziyaretleri kabul edecek Söke Hilmi Fırat Huzur Evi yaşlıları, hafta boyunca müzikli eğlence, geziler gibi etkinliklerle haftayı geçirecek. 24 Mart Perşembe günü saat 15.00 ile 17.00 arasında Huzurevinde vefat eden yaşlılar için Koca Cami"de okutulacak mevlit ile etkinliler son bulacak.