Söke Belediyesi Kültür Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen Yaşar Kurt konseri ilgi gördü. Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu"nda gerçekleşen konsere gençler yoğun ilgi gösterirken, sevilen sanatçı gitarı ile şarkılarını seslendirerek genç izleyicileri ile sohbet etti.
Konserlerinde yeni bir tarz yaratan ünlü rockçı, akustik şekilde gitarı ve şarkılarının arasında izleyenleri ile bol bol sohbet etti. Şarkılarının arasında konsere gelen izleyicilerin kendisi ile ilgili sorularını da yanıtladı. Konseri izleyenler arasında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna"da yer aldı.
Rock müziğin sevilen isimlerinden Yaşar Kurt"u Sökeli gençlerle buluşturduklarını ve konsere olan ilgiden doğru bir seçim yaptıklarının bir kez daha ortaya çıktığını belirten Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; “Bu yılın ilk konserini gerçekleştirdik. Konseri izlemeye gelen herkese ve konserin gerçekleşmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca sanatçımız Yaşar Kurt"a da yaşattığı keyifli bir gece için Sökeliler adına teşekkür ediyorum” dedi.