Konfor ve ferahlığın ön plana çıktığı dekorasyon stillerine en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönem kuşkusuz yaz ayları. Kışın kullandığımız koyu renkli ürünleri bir süreliğine rafa kaldırıyor, canlı ve enerjik renkleri dekorasyonlarımızda ön plana çıkarıyoruz. Sıcak yaz aylarında evlerde yapılacak küçük dokunuşlar da daha ferah bir hava yaratmamızı sağlıyor. İşe mobilyalardan başlayacaklara; Buka'nın ahşap kolçaklı koltuklarının yanı sıra ev tekstilinde öne çıkan kilimleri, kırlentleri ve ev aksesuarları yardımcı olacak.

Ahşap koltuk kolçaklarıyla yaz enerjisi

Retro esintileriyle bizi bir yandan geçmişe yolculuğa çıkaran, bir yandan da değişen trendlere uyum sağlayabilen Doa, modern çizgilerini zarif ahşap kolçaklarla birleştiriyor. Buka'nın 500'den fazla renk ve doku seçeneği sayesinde mobilyanızın kılıflarını değiştirebilir ve yaşam alanlarınıza her daim canlı bir hava katabilirsiniz. Doa tekli ve ikili seçenekleriyle yaz ayları için ideal bir tercih olacak. Buka, hem tasarım hem de fonksiyonellik arayanlar için ise Notte'yi öneriyor. Ahşap kolçakların enerjik bir görünüm sunduğu Notte, aynı zamanda tek kişilik bir yatağa dönüşebiliyor. Sırt minderinin yatak minderi olarak kullanılması, sağlam ve pratik mekanizmasıyla Notte, yaşam alanlarınızın vazgeçilmez koltuğu olmaya aday.

Buka koleksiyonunda yer alan Ege, Nest ve Mikabay modelleri, formlarıyla yaz mevsimini çağrıştırıyor. Coastal esintiden izler taşıyan Ege, Nest ve Mikabay yumuşak oturumları ve açık tondaki kılıflarıyla evinize denizin esintisini ve güneşin sıcaklığını taşıyacak.

Küçük detayların şıklığı

Bu yaz ev dekorasyonunda rutinin dışına çıkmak isteyenlerdenseniz, tercih edeceğiniz kırlentler de bu değişimin bir parçası olacak. Buka'nın birbirinden şık alternatifleri dekorasyonunuzu tamamlamanızı sağlayacak. Özellikle yazın enerjik etkisini evlere taşıyan ve deniz havasını hissettiren kırlentler evlerde tropik ada esintisi yaratacak.

Zeminler de canlanıyor

Yaz aylarında tercih edilen kilimlerin birden fazla renk ve desenleriyle yaşam alanlarını değiştirmek ve canlandırmak da elimizde. Yazın ruhunu yakalayan renkleri ile bulundukları ortama renk ve stil katan Buka'nın etnik desenli baskılı ve dokuma kilimleri, zeminlerde renkli ve tüm zamanlara uyum sağlayan bir dekorasyon stili yaratıyor.