Tüm Dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgını ikinci yılın da hız kesmeden yayılmayı sürdürüyor. Virüs aynı zamanda tüm ülkelerde halk sağlığını da yakından tehdit etmeye devam ediyor. Geldiğimiz aşamada virüste Delta ve Mu varyantının ortaya çıkmasıyla bulaş riski de katlanarak arttı. Yapılan araştırmalar söz konusu varyantlarla birlikte bulaş yayılım hızı ve riski dört katın üzerinde artış gösterdi. Bir yandan virüs yayılımı insan sağlığı için tüm dünyada ciddi risk oluştururken diğer yandan bu risklerin en aza indirilmesi veya ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar da bunlardan biri. Aşının bulunması ve yaygın aşılama bir miktar rahatlatsa da hastalığın insan hayatını tehdit etmesi ortadan kaldırılabilmiş değil maalesef

İşte bu noktada aşı dışında insan sağlığının korunmasına yönelik uzmanlardan önemli öneriler de gelmeye devam ediyor. Son olarak uzmanlar bulaş riskinden korunmada en önemli çözümün imkanı olanların müstakil konutlarda yaşamaya yönelmeleri. Müstakil konutta en pratik yapı modelinin de konteyner ev olduğu gelen öneriler arasında. 1+1 ve 2+1 planda farklı pratik konut konsepti içeren konteyner ev modelleri pandemi döneminde yaşamı son derece kolaylaştırmaya yönelik tasarımlara sahip. Bu evler hazır konsept sunumuyla sevk edildiği gün kullanımınıza hazır. Bugün karar vermeniz durumunda üretim dahil 1 hafta içerisinde eviniz hazır. Size geldiği gün eşyalarınızı hazır ederek yeni evinizde oturmaya başlayabilirsiniz.

Konteyner ev bulaş riskini ortadan kaldırıyor

Yaşamı tehdit eden virüsün yayılımına karşı geliştirilen pandemi önlemlerinin tamamında bulaş riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik tedbirler yer alıyor. Özellikle şehir yaşamının yol açtığı yakın temas risk unsurları virüs bulaş riskinin en üst seviyede seyretmesindeki en önemli etken. Gündelik yaşamın iç içe seyrettiği toplu ulaşım araçları ve bunlara giden koridorlar, iş merkezleri ve avm gibi mekanlar bulaş riskini yükselten durumlar arasında. Hiç hastalığın bulaşmadığı en sağlıklı görülen bir insan bile bu alanlarda bulaş riskiyle her an karşı karşıya. Evden işine sapa sağlam çıktığı bir gün toplu taşımada otobüs tutmacına dokunmasıyla farklı bir durumla karşı karşıya kalabiliyor insan. O tutmaçta bulunan eline gelen bir virüsü bir anlık dalgınlıkla ağza veya burnuna götürmesiyle hiç beklenmedik şekilde korkunç bir serüven başlayabilir.

Yakın temas risk ortamlarından uzaklaşarak hastalıktan tam korunmak için konteyner ev modelleri en iyi destek bizim için. Hemen karar vererek hoşumuza giden güzel bir müstakil evi bütçemize uygun fiyatlarla satın almak mümkün. Bu şekilde yoğun temasın asla önlenemeyeceği karmaşık ve iç içe yaşamdan sağlıklı bir yaşam ortamına güvenle sığınmak.

Konteyner Evler Uzaktan Çalışanların En Çok Tercih Ettiği Konut Modeli

Korana virüs salgını sonrası ortaya çıkan pandemi önlemleriyle beraber uzaktan çalışma yöntemi de en yaygın kullanılan bir çalışma sistemi olarak yaygınlaştır. Henüz iki yıl öncesine kadar uzaktan çalışma yönteminin hiç bir firma tarafından gündeme bile alınacağı düşünülemezdi. Pandemi önlemlerinin yol açtığı kısıtlamalar bir anda bu sistemin benimsenerek yaygınlaşmasına neden oldu. Uzaktan çalışma yöntemine finans kuruluşları başta olmak üzere dünyanın önde gelen firmalarınca benimsenmesi bu yaygınlaşmada en büyük etken oldu. Pandemiyle birlikte öyle çalışma daha önce hayal edilemez ama çalışanın çok arzu edeceği bir hal aldı. Uzaktan çalışmak için bilgisayarınızın yanınızda olması ve erişim için internet bağlantısının bulunması yeterli oldu. Bu sistemle uzaktan çalışma yapan çık sayıda insanın tercihi sağlık güvenlikleri için müstakil konutlar oldu. Müstakil konut modellerinde de en çok tercih edilen konteyner evler oldu. Prefabrik yapılarda üretim gerçekleştiren markalardan Karmod konteyner ev modellerinde en çok satanlar arasında 1+1 ve 2+1 plandaki konutlar öne çıktı. Firmadan aldığımız bilgiye göre özellikle pandemiyle birlikte uzaktan çalışma sistemine geçilmesi ile konteyner evlere olan talep dört kattan fazla artış gösterdi. Firma bu talepleri karşılayabilme adına özel tasarımlar hazırladı. Bu tasarımlardaki temel amaç öncelikle beğeni alacak modern modeller ortaya koymak ve bu evleri hızlı üretim ve kurulumla hazırlamak. İki odalı 1+1 plandaki içerisinde mini mutfak ve tuvalet duş ünitesinin de yer aldığı model bireysel ekonomik konteyner ev fiyatlarıyla da büyük ilgi gördü. Firmanın pandemiye özel tasarladığı 2+1 planda 42 m2 konteyner ev sürecin en çok satan modelleri arasında yer alıyor. Ortalama bir ailenin yaz kış kullanımına imkan sunan bu konut tek araçla Türkiye’nin her yerine sevk ediliyor. Karmod uzman ekiplerince de aynı gün 6 saat içerisinde oturuma hazır kurulumla teslim ediliyor.