Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı, Türkiye'yi şaşkına çeviren olayı kızını aramak için yayına katılan Gürcünaz adlı kadının feryatlarıyla gündeme getirmişti. Esra Erol'dan 18 yaşındaki kızı Zeynep'in bulunması için yardım isteyen kadın, kısa sürede evladının ortaya çıkmasına sevinemeden, kızının fuhuş çetesinin eline düştüğünü öğrenmesiyle yıkılmıştı.

FUHUŞ YAPTIRAN EVLİ ÇİFT TUTUKLANDI
Programa katılan genç kızın olay yaratan itiraflarıyla ortaya çıkan fuhuş çetesi, polis ekipleri tarafından ifadeler göz önüne alınarak çökertilmiş, olayda adı geçen 3 isim ise gözaltına alınmıştı. Yaşanan tüm gelişmelerin ardından bugün öğle saatlerinde hakim karşısına çıkan Aysel Güngör-İsmail Güngör çifti tutukladı. Çift, 'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayda adı geçen diğer isim Halil Boral ise serbest bırakıldı. Tutuklanan çiftin yalnızca fuhuş değil çocuk satışından, sahte paraya kadar pek çok suça da karıştığı öğrenildi.

700 TL KARŞILIĞINDA FUHUŞ İÇİN ANLAŞMIŞ
Gündemi sarsan olayda 18 yaşındaki genç kız, Esenyurt'ta yanlarına sığındığı aile ile haftalık 700 TL karşılığında fuhuş yapması için anlaştığını itiraf etmişti. Stüdyoda tansiyonun yükselmesine sebep olan itiraf sonrası, polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına almıştı.