Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu sezon markalar, deri taytlar ve pantolonların yanı sıra ceket ve pardösüleri ön plana çıkarıyor. Özellikle birçok ünlü marka koleksiyonlarında deriye yer veriyor. Örneğin Valentino, Saint Laurent, Fendi ultra moda deri giysi modellerini podyumda tanıttı. Şimdi en beğendiğimiz deri görünümlerine bakalım.   

Deri ceketler en sevilen zamansız parçalardan biri olarak özellikle mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi oluyor. Siyah elegant görünümün en asi parçasıyken camel ya da açık renklerde yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. Özellikle kahverengi tonları yumuşak tavrıyla çok daha uyumlu bir alan sunuyor. Elbette temel renkleri kullanmak istemezseniz yeşilden bordoya alternatiflerinizi genişletmeniz mümkün.

Deri blazerlarınızı spor bir görünüm istediğinizde denim pantolonlar ve sneakerlarla kombinleyebilir ya da daha feminen bir çizgi yakalamak isterseniz deri etekleri ve topuklu çizmelerinizi devreye sokabilirsiniz. O gün sunmak istediğiniz siluet size bağlı ancak eğer mevsimler arası bir kurtarıcı arıyorsanız deri blazerlara mutlaka şans verin.

Deri gömlekler son dönemde markaların koleksiyonunda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Bol kesim gömleklerle salaş ve konforun etkisi modayla buluştu. Aynı etki şimdi gömleklerle karşımıza çıkacak.

Sezona damgasını vuracak deri tasarımlara göz attıktan sonra MIZALLE WOMAN’ da dikkatimizi çeken birkaç kombine yer vermek istiyorum. Marka yeni sezon koleksiyonunda güçlü kadına gönderme yapıyor. Marka kombilerinde ise pandemi sonrası yeniden açılmalar ve konforun yükselişi ile ortaya çıkmasını ön gördüğü giyinme arzusunu (homewear kıyafetlerden sıkıldı artık) ve kendini gerçekleştirme hevesini destekleyen, konfor ve kalite vaad eden uzun ömürlü moda ürün vurgusunu yapan (birkaç mevsime uygun) look ve mottoları yansıtabilmek oldukça önem taşıyor.