Sevilen KinGirls Who Cares?'in Sevgililer Günü'ne özel olarak Glow-it serisinin göz ve yüz bölgesi için ürettiği ikili maske seti ile cildinize parlaklık ve ışıltı veren bir bakım uygulayabilirsiniz. Yoğun tempo ve koşturma içerisinde cilt bakımını bu özel gün öncesinde tamamlamak isteyenler için pratik kullanım imkanı sunan Who Cares?, ipeksi ve ekstra ince yapısı ile ağırlık yapmadan her cilt tipine uygun mükemmel bir bakım imkanı sunuyor.

KURUYAN CİLDİN ÇÖZÜMÜ

Soğuk kış günlerinde ellerimiz ve cildimiz yoğun nemlendirici ve onarıcı bakıma en çok ihtiyaç duyan bölgelerimizden… Kuruyan cildinizi Sevgililer Günü öncesinde canlandırmak ve ihtiyacı olan nemliliği sağlamak için Evree markasının Max Repair el kremi ve vücut kremini kullanabilirsiniz. Evree Max Repair el kremi içeriğinde bulunan argan yağı, avokado yağı ve d-panthnol ile kurumuş ve çatlamış ellerinize bakım yapmaya yardımcı olur. İçerdiği kanola yağı, hdromanilkompleks ve üre ile ellerinizde uzun süreli derinlemesine nemlendirme sağlar.

Evree Max Repair vücut kremi ise cilt görünümünü iyileştirmeye, kurumuş ve çatlamış cildi nemlendirerek canlandırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki argan yağı, badem yağı, seramid ile A, E ve F vitaminleri sayesinde cildinizi derinlemesine nemlendirmeye ve elastikliğini arttırmaya, cilt canlılığını desteklemeye, nem ve bakım sağlamaya yardımcı olur.

GÜLDEN GELEN GÜZELLİK

İçeriğindeki; bioaktif doğal ve organik içerikler ve aromatik yağlar ile yüzyıllardır yerli halkların uyguladığı doğal çözümleri sunan Dr. Organic bu Sevgililer Günü'nde de yanınızda. İngiltere ve İtalya'da üretilen, her cilt tipine uygun serileri bulunan Dr. Organic'in kuşkusuz en çok tercih edilen serisi Rose Otto. Yüzyıllar boyunca birçok kişisel bakım ürününün vazgeçilmez içeriği arasında yer alan gül, Rose Otto serisinin temel bileşenleri arasında yer alıyor. Yaşlılık belirtilerini geciktirici özelliğe sahip bu seri, cildinize karşı konulmaz bir bakım yapıyor. Gülden elde edilen esansiyel yağlar ve güllerin antioksidan etkisi ile gözenekleri sıkılaştırarak cildin pürüzsüz ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Seride yer alan ürünler arasında Gündüz Kremi, Temizleme Sütü, Tonik, Losyon ve Yüz Maskesi ile cildinize ihtiyacı olan onarıcı ve nemlendirici bakımı sağlayabilirsiniz.