İşte annelerin bu sıkıntılarına evlerinden çıkmadan çözüm olan bir adres, egebe. Adreste hamile giyim adına en rahat ve son trend kıyafetler sergilenmektedir. Hamilelik planlayan ve hamilelik döneminde olan anne adaylarına bu adres 9 ay boyunca ve sonrasında her konuda hizmet veren bir adrestir. İçeriğinde paylaşmakta oldukları bilgiler ve öneriler sayesinde anne adayları kendilerini yalnız hissetmekten kurtulacaklar. Her mevsime uygun kıyafetleri bulabileceğiniz adreste annelerin daha birçok konuda bilgilendirecek olan site anne adaylarının günün her saatinde yanındadır.

Dilerseniz hamile giyim konusunda birkaç kombin ve sonrasında yararlı bilgiler paylaşalım. Öncelikle yaz kıyafetleri ile ilgili birkaç kombin önerelim. Yazın oldukça sıcak geçeceğini bildiğimiz için bu yaz hamileler için ince ipek ve penye kıyafetler öneriyoruz. Senenin en dikkat çeken renkleri ise mavi, beyaz, sarı, turkuaz gibi canlı renklerden oluşuyor. Bol kesim ve oldukça şık bir görüntüye sahip gömlekler boru hamile etekleri ile anne adaylarına şıklığın kapısını aralıyor. Yine çoğu yaz gecelerinde hafiften de olsa esen rüzgar anne adaylarını endişelendirir. Bu durumda anne adayları için hazırlanmış olan hamile şalları sitede anneleri bekliyor. Rahatına düşkün anne adayları için birbirinden şık hamile tayları rahat bir yürüyüş için ideal birer seçenektir.

Hamile giyim dediğimizde akla gelen en rahat kıyafetlerden birisi olan hamile tulumları yıllar geçse de modasını yitirmeyip yine anne adaylarının imdadına yetişiyor. Anne adayları için senenin moda renklerinden oluşan bolca tulum bulunmaktadır. Desenli ve sade renklerde olan bu tulumlar yine isteğe bağlı olarak hamile hırkalarından istenilen bir renk ile kombin yapılabilir. Hamilelik boyunca anne adaylarına dikkat etmeleri gereken bir hususta uyarı niteliği taşıyan birkaç bilgi aktaralım. Özelikle hamileliğin son 6 ayında anne adayları olabildiğince geniş ve rahat kıyafetler tercih etmeliler. Gelişme döneminin başladığı son 6 ay sağlıklı bir gebelik açısından çok önemli bir zaman aralığıdır. Bu zaman diliminde anne adayları hem beslenmelerine hem de kıyafetlerine önem vermeliler.