LERZAN BERRAK KİMDİR?

Bundan tam 13 yıl önce Organize İşler filminin sanat ekibinde çalışmaya başlayan ve Yılmaz Erdoğan tarafından filmde oynaması için yazılan kısa bir rolle kariyerinin ilk sinema filmi olan Organize İşler'e ilk filmden tam 13 yıl sonra çekilen Organize İşler – Sazan Sarmalı'nda başrolde yer alan Ezgi Mola filmde hayat verdiği Lerzan'ı şöyle anlatıyor:

“Asım'a çok hayran, sanki bir futbol takımının teknik direktörü gibi görüyor onu ve her hamlesinde dönüp hocasına bakıp onayalıyor adeta… Tatlı dili, fıkır fıkır enerjisiyle hani derler ya adamı suya götürüp susuz getirir cinsten… Eğer damarına basarsanız sonuçlarına katlanmanız gerekebilir. Yolda karşılaşsam “nasılsın ablam, yine ne güzelsin bee!” diyip tatlı tatlı gülümseyerek yanından uzaklaşmam gerekebilir zira onu hafife almamak gerekir.

Ben erkek olsam her akşam kapıyı çaldığımda Lerzan gibi bir enerji beni karşılasın isterim, kim istemez ki? İnsana, tüm işveli tavırlarının yanısıra her koşulda ve ölüme kadar seninle olacak bir kadın hissi veriyor. Sapasağlam ve hep yanında, iyi günde kötü günde!”

Yılmaz Erdoğan'nın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu Organize İşler Sazan Sarmalı geçtiğimiz Haziran ayında start almış, İstanbul'un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi gündüz nüfusu milyonları aşan bölgelerinde ve halkla içiçe 10 haftada çekimlerini tamamlamıştı.

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Organize İşler filminin başrolünde ise Yılmaz Erdoğan'ın yorumuyla İSTANBUL var.