Bir döneme damgasını vuran Çalışan Kız (Working Girl) filminin kadın yıldızı Melanie Griffith, 1988 tarihli filmdeki rol arkadaşı Alec Baldwin'i "yatağa atmaya çalıştığını" söyledi.

Bugün 61 yaşında olan Melanie Griffith, filmde rol aldığında 31 yaşına girmişti. Baldwin ise 30 yaşındaydı. Filmde canlandırdığı sekreter Tess McGill rolüyle Oscar adayı da olan Griffith, filmin 30'uncu yılı nedeniyle Hollywood Reporter'a verdiği röportajda "Ama Alec, birlikte çalıştığı insanlarla bu tür ilişkilere girmediğini söyledi" diye konuştu.

İlk evliliğini oyuncu Don Johnson ile yapan Melanie Griffith, daha sonra Antonia Banderas ile uzun süre evli kaldı ve boşandı. Sinemanın efsane yıldızlarından Tippi Hedren'in kızı.

Griffith'in ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Dakota Johnson da Grinin 50 Tonu serisiyle adını duyurdu.



Alec Baldwin ise Kim Basinger ile evlenip boşandı. Baldwin 2012'den bu yana Hilaria Baldwin ile evli.

Hollywood'da kendisi gibi oyuncuların çok olduğu bir aileden gelen Alec Baldwin, model Ireland Baldwin'in babası. Justin Bieber ile evliliğiyle gündem olan bir başka model, Hailey Baldwin'in de amcası.



Yönetmenliğini Mike Nicholls'ın yaptığı Çalışan Kız filminin önemli rollerinde Baldwin ve Griffith'in yanı sıra Harrison Ford, Sigourney Weaver da rol alıyordu.