Olay dün gece, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan barlar sokağındaki Muharrem Arpacı’nın sahibi olduğu ’The Macho’ adlı barda meydana geldi. 3 gün önce çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bar sahipleri tarafından dövüldüğü iddia edilen Öner Tilki adlı genç, yakınlarıyla birlikte dün saat 21.00 sıralarında ellerinde sopa ve tabancalarla barı basmak istedi. 

Kalabalığın bara geldiğini gören bar işletmecileri barın kapılarını kapatarak içerden grubun üzerine ateş etmeye başladı. Barın içindekilerin açtığı ateş sırasında, barın karşısında bulunan kafeteryada oturan Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Hilal Kaya sırtına isabet eden kurşunla yaralandı. Barı basmak isteyen gruptan Erdal Tilki de bar işletmecileri tarafından sopayla dövüldü. 

GENÇ KIZIN sağlık DURUMU İYİ

Ortalığın bir anda karıştığı barlar sokağına çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olaya karışan Tilki Ailesi mensupları da olay yerine geldikleri iki araçla kaçarak uzaklaştı. Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Hilal Kaya ile dövülerek yaralanan Erdal Tilki, Seka Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Durumu ağır olan Hilal Kaya, hemen ameliyata alındı. Dün geceyi yoğun bakım ünitesinde geçiren Hilal Kaya bu Sabah saatlerinde Göğüs Cerrahi Servisi’ne alındı. Yoğun bakım ünitesi doktorları, Kaya’nın sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

BAR SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yeri inceleme şube müdürlüğüne bağlı polisler dün gece barda yaptıkları inceleme sonrasında The Macho Bar’ın sahibi Muharrem Arpacı’yı gözaltına alırken, barda bulunanların tamamı da ifadesi alınmak üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis olay yerinden kaçan Tilki Ailesi mensuplarını da yakalamak için çalışma başlattı.