Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Sancaktepe'de lüks bir sitede Ukraynalı fotomodel Anzelika S.'nin köpek eğitmeni sevgilisi Burak E. ile yaşadığı evin balkonundan düşüp, ölmesiyle ilgili görüntüler ortaya çıktı.

Cep telefonuyla çekilen 2 dakika 9 saniyelik görüntülerde, görüntüleri çektiği iddia edilen Burak E.'nin "Bak ben bir şey yapmıyorum. Come, come, come (gel)" dediği duyulurken, Ukraynalı model S.'nin balkon tırabzanlarında asılı olduğu görülüyor. Sonrasında görüntü açısı siyaha dönüşürken, kadının ağlamaklı bir şekilde konuştuğu duyuluyor. Ukraynalı modelin "Please, please I can not please (Lütfen, lütfen yapamıyorum, lütfen)" şeklinde ağlayarak yardım istediği duyuluyor.

2 dakikalık görüntülerin sonunda ise düşme sesi duyulurken, devamında modelin sesi kesiliyor.

NE OLMUŞTU?

Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi'nde lüks bir sitede Ukraynalı fotomodel Anzelika S. 10 Haziran'da balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin S.'nin sevgilisi Burak E. gözaltına alındı. E.'ın hakimlik sorgusunda Anzelika S.'nin uyuşturucu almak için M.A.'yı çağırdığını, o sırada evde ikisinin bulunduğunu ve birden S.'nin kendisini balkondan aşağıya attığını iddia ettiği öğrenildi. Şüpheli E.'nin "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü. Daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Defalarca kez bileklerini keserek fotoğraflar attı" şeklinde beyanda bulunduğu bilgisi edinildi.

Şüpheli E. “Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.