Evli ve 3 çocuk babası olan Şube Müdürü C.B., 2 yıl önce ilçesindeki bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan evli ve 2 çocuk annesi A.A. ile iddiaya göre gönül ilişkisine girdi. Öğretmen A.A. eşinden boşandı. Öğretmen A.A. ile ilişkiyi sürdüren Şube Müdürü C.B.’nin arkadaşı R.E. bir telefon konuşmasında bunu öğrendi. R.E. hem arkadaşı C.B.’yi, hem de öğretmen A.A.’yı ’ilişkiyi bitirin’ diyerek uyardı.

ARKADAŞIMI BIRAK, BAŞKASINI BUL
Kadın öğretmen A.A. ile şube müdürü C.B. geçen salı günü bir lokantada buluştuklarında yanlarına müdürün arkadaşı R.E. geldi. İddiaya göre R.E., arkadaşı şube müdürü C.B.’den ayrılması için A.A.’yı tehdit etti. "Arkadaşımı bırak, git başkasını bul" diyerek üzerine su dolu pet şişeyi attı.

A.A. da elindeki bardakta bulunan çayı R.E.’nin üzerine döktü. Çıkan kavgada R.E., bu kez A.A.’nın saçlarından tutup çekti, tekme tokat dövdükten sonra kaçtı. Arkadaşı ile sevgilisinin kavgasına müdahale etmeyen C.B. ise oradan ayrıldı.

KADIN ÖĞRETMEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Sevgilisinin arkadaşı R.E. tarafından dövüldüğünü söyleyerek 155 Polis İmdat telefonunu arayan A.A., Yenikapı Polis Merkezi’nde şikayette bulundu. Olaydan sonra gönderildiği Adli Tabip tarafından muayene edilen A.A.’ya ’kafasının şiştiği, kolunda ve bacaklarında morluklar oluştuğu’ raporu verildi. 

Öğretmen A.A. karakolda verdiği ifadesinde R.E.’nin, C.B. ile olan ilişkisini öğrenmesinin ardından cep telefonuyla tehdit aldığını, C.B.’nin peşini bırakmaması halinde Antalya’da öğretmenlik yaptırılmayacağı tehdidinde bulunulduğunu öne sürdü. Gözaltına alınan R.E. ise ifadesinin ardından savcı tarafından serbest bırakıldı ve evrak adliyeye gönderildi.

"O BİTTİ DESE BİTİRİRDİM"
Öğretmen A.A., kendisi dayak yerken iki yıldır ilişki yaşadığı şube müdürü C.B.’nin seyirci kaldığını söyleyerek, "Bitti deseydi, uzatmazdım. Bitirirdim. C.B.’nin dayak yememe seyirci kalmasını kabullenemiyorum" dedi.

C.B.’nin evli ve üç çocuk babasını olduğunu bildiğini, buna karşın onu sevdiği için eşinden boşandığını söyleyen A.A., "Bir ara C.B.’nin resmi nikahlı eşi ilişkimizi öğrenmiş. 30 gün kadar görüşmedik. Karısı, bitti sanıyordu ama bitmemişti. Görüşmeye devam ettik. Buna rağmen, birlikte olmayı sürdürdük" diye konuştu.

"KÜRTAJ OLDUM"
Öğretmen A.A., C.B.’nin kendisinin dövülmesine seyirci kalmasını ve sanki aralarında ilişki yokmuş gibi davranmasını anlayamadığını belirterek, "Geçen yıl kasım ayında özel bir hastanede kürtaj oldum. Bebeğin babası sıfatıyla, kürtaja izin verdiğine dair C.B.’nin imzası var. Kaldı ki, ilişkimizi eşi de, çocukları da biliyor" diye konuştu.

MÜDÜR 4 GÜN İZNE AYRILDI
Bu arada, olaydan sonra Milli Eğitim Şube Müdürü C.B., 4 günlüğüne izne ayrıldı.