Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve teknede samimi bir şekilde aşk oyunları oynadığı Bahar Özden'in uzun süredir görüştükleri, evli ve 2 çocuk babası olan Orman'ın yasak bir aşk ilişkisi olduğu ortaya çıktı. HT Kulüp objektiflerine yansıyan samimi görüntülerin ardından Fikret Orman her ne kadar 'Arkadaşımın yeğeni diye açıklamalar yapsa da bu pek inandırıcı gelmedi... Peki neden?


Sıralayalım... Yasak ilişkinin Habertürk sayfalarında yayınlanmasının ardından bu çok özel fotoğrafların da detayları ortaya çıkmaya başladı. Başkan ve Bahar Özden, cuma günü ayrı ayrı Bodrum'a uçtu. Fikret Bey kendi özel teknesinde eşi Sedef Hanım'la birlikte tatil yaparken, Bahar Hanım bir arkadaşlarının teknesine yerleşti. Gündüz saatlerinde Bodrum'un sakin koylarında gerçekleşen buluşmada ise işte bu samimi görüntüler ortaya çıktı. Dahası Fikret Orman ve Bahar Özden, geçtiğimiz pazar akşamı Türk Hava Yolları'nın 2527 sefer sayılı 23.55 tarifeli uçağı ile İstanbul'a birlikte, yan yana koltuklarda döndüler. Koltuk numaraları 16B-16C. Çiftin uçakta oldukça samimi görüntüler verdiği de öğrenildi. HT KULÜP'e konuşan ismi bizde saklı bir okurumuz, Bahar Özden'i yakından tanıdığını ve ikilinin 2 yıldır aşk yaşadığını iddia etti.

Fikret Orman ve gözdesi Bahar Hanım'ın, 8 Temmuz günü Çeşme SupperClub'ta 10 kişilik bir grupla eğlendikleri, baş başa güzel vakit geçirdikleri de ortaya çıktı. Fikret Orman kumral güzelle samimi olarak görüntülendiği teknede 5 erkeğin olduğunu iddia etmişti. Ancak fotoğrafta sadece esmer bir erkek görülüyor. Bu kişinin de Muzaffer Nasıroğlu adındaki Beşiktaş kongre üyesi olduğu ortaya çıktı.

Fikret Orman ile Bahar Özden'in samimi görüntülerini sayfamıza taşıdığımız gün Sayın Orman'ı şahsına ait 533 337... numaralı telefonundan arayıp görüşlerine başvurmak istedik. Ancak ısrarlı görüşme talebimize rağmen kendisi bize dönmedi. Beşiktaş camiasından Başkan'a yakın isimler gazetemizi arayarak haberin kullanılmaması konusunda rica ve telkinlerde bulundular. Ancak bu kadar özel görüntülerle objektiflerimize yansıyan bu haberi okuyucularımızla paylaşmak bizim en temel gazetecilik görevimizdi. Gizleyemezdik...

SEDEF ORMAN GİDİNCE BAHAR GELDİ

Fikret Orman'la teknede sarmaş dolaş görüntülenen kadının adı Bahar Özden! Orman'la iki yıldır birlikte olduğu Özden, geçen hafta cuma günü ayrı ayrı uçaklarla Bodrum'a gitti. Başkan, Yalıkavak'ta demirlediği teknesinde eşi Sedef Orman'la tatil yaparken Bahar Hanım ortak bir arkadaşlarının teknesine yerleşti. Sedef Hanım, Bodrum'a gitmek için tekneden ayrılınca Fikret Bey botla Özden'in yanına geçti. İkiliye teknede, Beşiktaş kongre üyesi Muzaffer Nasıroğlu da eşlik etti.

EŞİ DESTEK ÇIKTI

Sedef Orman ise eşi Fikret Orman'a destek çıktı: "Fotoğraftaki kişi ailece görüştüğümüz biri, çok yakın bir arkadaşımızın yeğeni... Kendisini tanıyorum. Fikret'in şaka olsun diye denize atmak için kucakladığı anda fotoğraf çekilmiş. Bazen fotoğraflar olduğundan farklı görünebiliyor. Burada da olan o... Zaten tekne annemin evinin önünde demirliydi. Benim açımdan bir problem yok."