Yıldırım, başkanlığa soyunan bir ismin yaydığını öne sürdüğü iddianın kendisini adaylık konusunda kamçıladığını söyledi.


Kokteyl Life ismiyle yayın hayatına başlayan bir dergide yer alan “Aziz Yıldırım yasak aşk yaşıyor' başlıklı haber, F.Bahçe camiasında hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yasak aşk yaşadığı 28 yaşındaki bir bayana Riva'da 3 bin dolara villa tuttuğu iddiası üzerine, haberin kaynağını öğrenmek üzere kulüpte çok yönlü araştırma başlatıldı. Bazı internet sitelerinde de yer alan haber, üzerine F.Bahçe Başkanı akşam Yıldırım basın toplantısı düzenledi.

'AİLEME SALDIRILDI'

Yıldırım çok sert ifadeler kullandığı basın toplantısında, bu yayının F.Bahçe'de başkan adaylığına soyunan biri tarafından yaptırıldığını öne sürüp, “Haber şahsıma, aileme ve sosyal hayatıma saldırı niteliğindedir. Bu olaylar benim başkan adaylığım konusunda beni kamçılamıştır' dedi. Yıldırım sözlerini şöyle bitirdi: “Böyle bir toplantı yapmaktan dolayı hicap duyuyorum. Türkler'de aile kavramı başkadır. Sabahleyin bu haberi aldıktan sonra gerekli girişimleri yaptık. Haberi yapan dergi ilk kez çıkıyor. Hiçbir medya kuruluşu ile bağı yok.'


BELDEN AŞAĞI VURUYORLAR

“Seçim süreci boyunca belden aşağı vuran bir grup bu. Bu kişilerin Altunizade'de bir ofiste sık sık bir araya geldiğini de iyi biliyoruz. Haber şahsıma, aileme ve sosyal hayatıma saldırı niteliğindedir. İftira mahiyetindeki bu haberi yaparak beni yıpratanlar F.Bahçe başkanlığına aday olmaya çalışmaktadır. Bu olaylar başkan adaylığımı koymam konusunda beni kamçılamıştır. Riva'ya en son 8 yıl önce Serkan Acar (F.Bahçe Kulüp Müdürü) ile Milli Takım kampı karşısında bir arsaya bakmaya gitmiştim. Daha derin iftiralar bekliyorum ama bunlar beni yıldırmayacak daha da kamçılayacak.”


Moraller yerine geldi

Belediyespor maçında alınan yenilginin ardından çıktıkları ilk çalışmada moralleri bozuk olan Fenerbahçeli futbolcuların dünkü antrenmanda moralli oldukları gözlendi. Mide bulantısı nedeniyle Burak Yılmaz idmanı yarıda bıraktı.