İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, iki ay önce eniştesi K.Ş.'yle kaçtıktan sonra pişman olan 21 yaşındaki B.A.'nın, eşi Mithat A.'dan yardım istemesi, şantaj ve dolandırıcılık olaylarını ortaya çıkardı. B.A., eniştesinin cinsel ilişki sırasında çektikleri görüntüleri kendisinden ayrılması durumunda internet üzerinden yayacağı şantajında bulunduğunu ileri sürerken, yasak aşk yaşayan ikilinin sahte evlilik cüzdanı düzenleyip kiraladıkları 7 otomobili sattıkları ortaya çıktı.

Bornova İlçesi'nde, eşi tarafından terkedilen 28 yaşındaki K.Ş., kayınbiraderinin 21 yaşındaki eşi B.A.'yla ilişki yaşamaya başladı. B.A., eniştesiyle yaşadığı yasak aşkın ardından iki ay önce evi terk ederek K.Ş.'yle ortadan kayboldu. Sahte evlilik cüzdanı düzenleyen iki aşık, daha sonra birlikte kiraladıkları evde yaşamaya başladı.

DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİ OLUŞTURDULAR

Dolandırıcılık suçundan poliste kaydı bulunan K.Ş., B.A.'yla birlikte dolandırıcılık şebekesi de kurdu. Evli çift görüntüsü veren ikili, Karşıyaka, Konak ve Gaziemir ilçelerindeki oto kiralama firmalarından sahte evrakla kiraladıkları otomobilleri, yine düzenledikleri sahte evrakla başka kişilere sattı.

EŞİNDEN YARDIM İSTEDİ

Yaşadığı yasak aşktan pişman olan B.A., telefonla aradığı eşi Mithat A.'ya, "Evime Sana dş" nmek istiyorum. Ancak eniştem beni zorla tutuyor, yardım et" diyerek yardım istedi. Eşinin isteği üzerine Mithat A., ihbarda bulunduğu Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle belirlenen adrese baskın yaptı. B.A., kurtarılırken, K.Ş. gözaltına alındı. B.A., götürüldüğü karokoldaki ifadesinde cinsel ilişki sırasında birbirlerinin görüntüsünü çektiklerini, kendisinin ayrılmak istemesi üzerine de eniştesi K.Ş.'nin kendisini terk etmesi durumunda görüntüleri internet üzerinden yayacağını söyleyerek şantaj yaptığını ileri sürdü.

DOLANDIRICI OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

B.A.'nın şantaj suçlaması üzerine Gasp Büro Amirliği'ne götürülen K.Ş.'nin B.A.'yla birlikte kaldığı evde yapılan aramalarda, cinsel ilişki sırasında cekilmiş viedo kasetiyle CD ele geçirildi. Ede ayrıca K.Ş.'nin resimlerinin kullanıldığı sahte nüfuz cüzdanı ve ehliyetler de bulundu.

Dolandırıcılık olayları da ortaya çıkartılan K.Ş., oto kiralama firması yetkilileri tarafından da teşhis edildi. Mağdurların K.Ş.'nin yanında bir de kadının olduğunu söylemesi üzerine de mağdur durumunda bulunan B.A., bu kez dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde dolandırıcılık suçlamaları kabul eden K.Ş.'nin B.A.'yı çok sevdiğini amacının şantaj olmadığını söylediği öğrenildi.

Yasak aşkları polis nezaretinde biten B.A. ve K.Ş., yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.