İstanbul'un kokain piyasasının önemli bir bölümünü elinde bulundurduğu iddia edilen Ubeydullah Ç. isimli uyuşturucu taciri, jandarma tarafından yakalandı. Yakalananlar arasında oyuncu, program yapımcısı ve DJ de bulunuyor.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik uzun süredir teknik takibini yaptığı operasyon sonuçlandı. İstanbul'un kokain piyasasının önemli bir bölümünü elinde bulundurduğu iddia edilen Ubeydullah Ç.'nin de aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Birçok ilçede yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan "O çocukları adlı " sinema filmi ile Karayılan ve Hatırla Sevgili adlı dizi filmlerde oynayan Ali Aydın E., program yapımcısı Mert N., program yapımcısı Bilgehan Bora A., Halit T., bir otel sahibi Mehmet Celal K. ve DJ Can A.'nın da aralarında olduğu 17 kişi Jandarmada'ki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

"VAR MISIN YOK MUSUN" SEVDASI YAKALATTI

İstanbul'da kokain piyasasının büyük bir bölümünün kontrol altında tuttuğu iddia edilen Ubeydullah Ç. isimli uyuşturucu baronunu, televizyon yarışmasına katılma sevdasının yakalattığı ortaya çıktı. Uzun süre kimliğini saklamayı başaran kokain baronu Ubeydullah Ç., yarışma programına göndermek istediği başvuru formu ve irtibat adreslerinin ele geçirilmesi sonucunda başlatılan operasyonda yakayı ele verdi.

İstanbul İl Jandarma ekiplerinin uyuştucuru tacirlerine yönelik yaptığı son operasyonda aralarında bazı dizi oyuncuları, yapımcılarının da bulunduğu çok 17 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonla ilgili bilgiler ilginç detayları ortaya koyuyor. Uzun süredir Jandarma'nın teknik takibinde olan ve telefonları dinlenen ancak kendisiyle ilgili hiçbir bilgiye ulaşılamayan Ubeydullah Ç.'nin bir televizyondaki yarışma programına göndermek istediği başvuru formu sayesinde yakalandığı ortaya çıktı.

Buna göre; "Var mısın, Yok musun? " isimli programa katılmak isteyen baron Ubeydullah Ç.'nin, başvuru formu göndermek için yaptığı telefon görüşmelerini dinleyen jandarma ekipleri, kargonun gönderilmesi için verilen iletişim adreslerini ele geçirdi. Daha sonra jandarma, adresten yola çıkarak Ubeydullah Ç.'yi yakaladı. Diğer operasyonlarda ise, "O çocukları adlı " sinema filmi ile Karayılan ve Hatırla Sevgili adlı dizi filmlerde oynayan Ali Aydın E., program yapımcısı Mert N., program yapımcısı Bilgehan Bora A., Halit T., bir otel sahibi Mehmet Celal K. ve DJ Can A.'nın da aralarında olduğu 17 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'ne getirilen zanlılar geçirildikleri sağlık kontrollerinin ardından savcılığa ifade veriyor
Vatan