Acun Ilıcalı'nın Var mısın Yok musun yarışmasında aşkları başlayan Gizem ve Hakan çifti evleniyor.

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Akın ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışma programında tanıştı. Ardından ‘Survivor’a da katıldılar. Aşkları yarışma sırasında başladı; 24 Temmuz’da İstanbul’da, Moda Deniz Kulübü’nde evleniyorlar. Deniz ve ada konseptli bir düğün ve Survivor ruhunu yaşatabilecekleri çadırlı balayı planlıyorlar.

Çift evlenmeden önce Hürriyet gazetesine röportaj verdi.Samimi itiraflarda bulunan çift tüm Türkiye’nin takdirini topladıkları bu ilişkinin tüm detaylarını anlattılar.

En baştan başlarsak... Yarışmadaki arkadaşlık nasıl aşka dönüştü?

GİZEM AKIN: Haftada beş gün yayınlanan bir programda saatlerce yan yana durduk. Hakan’ın yarışmasından bir gün önce Bursa-Fenerbahçe maçında tesadüfen aynı koltuğa denk geldik. Ve bambaşka bir Hakan karşımdaydı. "Neden Hakan bana bu kadar yakın davranıyor, bir şeyler mi paylaşmak istiyor?" diye düşündüm. Daha sonraki günler bizi birbirimize bağladı.

Survivor hayatı aşkınızı nasıl etkiledi?

HAKAN HATİPOĞLU: Survivor’da zorluklarla mücadeleyi öğrendik. Orada yan yana gelemiyorduk ve birbirimizi çok merak ediyorduk. Açıkçası kendi açlığım kadar Gizem’in açlığı da beni ilgilendiriyordu, hatta bir kere bunun için kızların bir oyun kazanmasını sağladım. İtiraf ediyorum Gizem için şike yaptım! O benim hayatımın kadını, buldum bırakmam!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

H.H: Panama’da Survivor’dan Gizem elenmek üzereydi ve kafamdaki evlenme planını harekete geçirmek istedim. Gizem eleneceği için üzgündü, ağlıyordu. 3 Mayıs günü adada kendi yaptığım palmiye yapraklarından yüzükle evlenme teklif ettim. Kabul etti ve ağlamaya başladık. İçimiz titredi ve birbirimize sarıldık. Sonra el ele yürürken yerde yüzük şeklinde bir mideye kabuğu bulduk ve Gizem’e tam oldu.

Tek taş aldınız mı yoksa hâlâ Survivor’daki midye mi o görevi görüyor?

H.H: Aldık tabii. İsteme sırasında taktık. Ölene kadar da müstakbel eşimin parmağında olacak.

Birbirinizi üç kelimeyle anlatmanızı istesem?

H.H: Gizem benim için; İyi kalpli, uyumlu ve sevgi dolu. Ve tabii ki kıskanç.

G.A: Zeki, vicdanlı, değerlerine bağlı biri.

Sutopu oynamaya devam ediyor musunuz?

- Kolay olmuyor ancak devam ediyorum. Sadece milli takıma artık katılamıyorum çünkü o seviyede fiziki güce ve gerekli vakte sahip değilim. Evlenince de spora devam etmeyi düşünüyorum. Gizem de çok destekliyor beni zaten.

Siz 132 bin TL kazandınız, Gizem Hanım 135 bin TL kazandı. Paranızı alabildiniz mi, ne yaptınız onunla?

- Biraz zor oldu ama aldık 18 ay sonunda. Düğün yapıyoruz, ufak bir yatırım yaptık. Yani elimizden geldiği kadarıyla doğru şekilde kullanmaya çalıştık.

Behzat Ç. ile oyunculuk deneyiminiz oldu. Yeni sezonda devam edecek mi?

- Behzat Ç. hayatımın en önemli yerinde. Adımın anılmasını istediğim en önemli proje ve bu setteki oyunculuk anlamında en zayıf halka olduğumu biliyorum. Bir yarışmadan çıktığım için herkes bana tepkili. Ben de onları memnun etmek için çalışıyorum sürekli. Emin olsunlar ki daha iyi olacağım. Biraz sabır! Seneye de Behzat Ç. kaldığı yerden devam edecek. TRT Spor’da da sunduğum spor programı devam ediyor.

Son Survivor’da kimi destekliyordunuz?

- Ünlülerden daha seviyeli olmalarını beklerdim ancak çok yıprandılar, yıprattılar ve seyirciyi yordular. Keşke Derya da benim tuttuğum gibi balıklar tutsaydı ama yine de sporcu olduğu için onu destekledim. Belki Survivor olmayı haketmese de efendiliğiyle Türk halkının sevgisini kazandı.Kadın hayranlarım erkeklerden daha çok

Nasıl bir aileniz var?

- Anne tarafım Erzincanlı, baba tarafım Selanikli. Ama İstanbul’da doğup büyüdüğüm için yarışmada Gizem-İstanbul’dum.

Yarışmalardan sonra hayatınızda neler değişti?

- Televizyonda olmak hayalimdi. Televizyonda kalabilmek için görüşmelere gittim. Bunun dışında hayat arkadaşımı buldum. Bilgi Üniversitesi’nde reklamcılık okudum. Okuduğum mesleği tabii çok seviyorum ama benim için hayat şu anda kamera önünde.

Bu evlilik ikinizin hayranlarını nasıl etkileyecek?

-Erkek hayranlarım tabii var ama iki buçuk yıldır bir ilişkim olduğundan onların bu duruma alıştıklarını düşünüyorum. Bunun dışında şöyle bir şey keşfettim ki benim kadın hayranlarım, erkeklerden daha çok.

DÜĞÜN ÖNCESİ 5 KİLO VERDİ

Ortak noktaları Galatasaray olan çiftin şahitleri Behçat Ç dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ve Acun Ilıcalı olacak. Çift ilk dansları için bir süredir hummalı bir çalışma içinde. Rejimleri de sürüyor. Hakan Hatipoğlu damatlık için 5 kilo verdi bile: "Gelinin önüne geçemesem de düğünüme damga vurmak isterim" diyor. Balayında Çeşme, Bodrum, Marmaris, Kaş ve Kalkan’ı gezecekleri için yanlarına çadırlarını da alıyorlar. Amaçları Survivor ruhunu tekrar yaşamak.