Kaza, Konacık beldesinde bulunan Atatürk bulvarında meydana geldi. Hayati K. yönetimindeki 21 HC 926 plakalı minibüs ile Tolga A. idaresindeki 09 HH 539 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucu motisikletin arkasında bulunan Gülçin Akbay motosikletten fırlayarak yola savruldu. Kaza sonrası motosikleti kullanan A. ise yaralanan genç kızı olay yerinde bırakarak hızla kaçmaya başladı. Yaralı halde kaçmaya çalışan Tolga A. kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı. 112 Acil servisin olay yerine gelmesi ile yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Bodrum Devlet hastanesine kaldırıldı.
Çevreden kaza anını gören vatandaşlar ise, motosikletsürücüsünün hızla gelerek minibüse çarptığını ve kaza sonrası motosiklette bulunan talihsiz kadını olay yerinde bırakarak kaçtığını belirttiler.

Bu arada çevrede bulunan bir güvenlik kamerasınca kaza anı saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ise motosikletin hızla gelerek minibüse çarpma anı yer alırken, genç kadının motosikletten fırlayarak yola savrulması ve motosiklet sürücüsünün hızla olay yerinden uzaklaşması görülüyüor.