“Aranızda beni ciddi biçimde hüsrana uğratanlar var. Yarın (bugün) şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Kafamızın
uymadığı isimlerle yolları ayıracağım.. Kimse şaşırmasın..”
G.SARAY"A geldiğinden beri neredeyse gün yüzü görmeyen Hagi, maçın bitiminde soyunma odasında futbolculara hitaben şu konuşmayı yaptı:

“Beni ciddi şekilde hayâl kırıklığına uğratanlar var aranızda.. Bundan sonra her an her şey olabilir.. Yarın (bugün) şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz.. Olacaklara kimse şaşırmasın.. Kafamızın uyuşmadığı isimler var.. Onlar yollarımızı ayıracağız..”
HAGI, maçın ardından yaptığı basın toplantısında ise şu mesajları verdi:

* “Bu durumda az konuşmak en iyisi.. 24 saat içinde herşeyi değiştirmemiz gerekiyor. Teknik olarak maça hata ile başladılar. Gol pozisyonlarımız oldu. Ancak maalesef atamıyoruz. Beşiktaş"ın 2-3 pozisyonu vardı. Onları değerlendirdiler. Biz yapabildiğimiz kadar ürettik. Ama bu kadar. “
"ZOR DURUMDAYIZ"

* (“Schuster, Mehmet Batdal oyuna girince rahatladıklarını söyledi” sorusu üzerine) “Zaman geçince ileriye oynamaya çalıştık. Dolayısıyla arkada boş alanlar bıraktık. Teknik olarak konuşulması gereken bir çok konu var. Bütün oyuncuların analizini yapacağım, hepsine bakacağım, ondan sonra değerlendirme yapacağım.”

* “Kayseri maçından sonra başkanla konuştum. Kendisine herşeyi anlattım. Takımla ilgili herşeyi, gelecekte neler yapılması gerektiğini söyledim.“

* “MAÇIN birinci devresinde 2 gol atsak kimse kızmazdı. Ama maalesef böyle bir dönem yaşıyoruz. Yakaladığımız çok açık ve net pozisyonları kaçırıyoruz. Sahaya çıkmayan tabii ki hata yapmaz. Dolayısıyla ben de hata yaptım, hepimiz hata yaptık. Belki "Bazı seçimleri doğru yapmadım" diye düşünüyorum. Taraftarlarımız üzgün, her zaman yanımızdalar. Ancak bu işin içinde bizler varız ve bu işi değiştireceğiz. Zor durumdayız.”