Yangın, akşam saatlerinde Yenicami Mahallesi 1341. Sokak'ta bulunan İsmail Türk'e (57) ait 3 katlı evin çatı katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, pişirilmek üzere yer ocağına konulan mısırdan yangın çıktı. Yangında çatı dumanlar içinde kalırken, söndürmek için çatı kata çıkan İsmail Türk'ün eşi Muazzez Türk (56) alevler arasında kalarak yaralandı.

İtfaiye ekipleri ve vatandaşların çabasıyla evden yaralı olarak çıkarılan kadın, kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen İsmail Türk ve yan dairede bulunan Ömer Özkan (16) da Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören komşu Nemciye Tarhan (56), "Muazzez sahura hazırlık yapmak için çatıya mısır pişirmeye koymuş. Bu sırada da balkonda eşiyle beraber fasulye diliyorlardı. Komşunun biri yetişin çatı yanıyor diye bağırdı. Muazzez çatıya fırladı bu esnada, İsmail ağabey de su doldurmaya koştu. Ne olduysa bu esnada oldu" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor