Müzik kariyerinde 17'nci yılını kutlayan Serdar Ortaç; sadece albüm, konser, reklam ve sponsorluk çalışmalarından değil, telif haklarından kazandığı parayla da servetine servet katıyor. Ortaç bu yıl, sadece telif gelirlerinden 450 bin lira kazandı. 
 
182 ŞARKI YAPTI 
Meslek Birlikleri'nin vereceği telif gelirleri yıl sonunda hesabına yatacak olan ünlü sanatçı, konser gelirleri ve telif hakları birleşince, 2011'in en çok kazanan isimleri arasında yer alacak. Ortaç'ın yıl sonuna kadar; konser, organizasyon, sponsorluklar ve telifler ile birlikte yaklaşık 3 milyon lira gelir elde edeceği öngörülüyor. Bugüne kadar; remiksleriyle birlikte 15 albüme imza atan, bu albümlerde toplam 182 şarkı söyleyen ve aralarından 50 şarkıya klip çeken Ortaç'ın; hem maddi hem manevi anlamda kazandığı başarı, diğer sanatçıların da onunla çalışmak istemesine neden oluyor.  Ömer KARAHAN
 
DÜET YAPMAK İÇİN HERKES ONUN PEŞİNDE
 
Ünlü isimlere sadece besteleriyle değil, sesiyle de destek veren Serdar Ortaç'ın ünlülerle yaptığı düetler de büyük ilgi görüyor. Son olarak Tan'la 'Benim Gibi Olmayacak' adlı şarkıya düet yapan Serdar Ortaç, bugüne kadar müzik dünyasından birçok isimle birlikte şarkı seslendirdi. Ebru Gündeş, Sibel Can, Suat Aydoğan, Sultana, Hadise, Bengü, Ahmet Şeker, Simge Sağın, Nil Özalp ve Yıldız Usmanova'yla çeşitli şarkılara düet yapan Ortaç; sadece yerli değil, yabancı şarkıcılarla birlikte de şarkı seslendirdi.