Önümüzdeki günlerde Amerika’ya gitmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya’nın gündeminin birinci sırasında bu seyahate dair planları yer alıyor. Daha önce annesinden uzun süre ayrı kalamadığını belirten güzel oyuncuya, bu kararında tedirginlik veren tek şey de bu... Kendi deyimiyle “şaşkın” olduğu bir dönem geçiren Sarıkaya, kendini bu duygu durumundan kurtarmaya çalışıyor.

HAYALLERİM BENİMLE BİRLİKTE BÜYÜYOR

Genç yaşına rağmen ne istediğini bilen, her adımını profesyonelliğe doğru bilinçli atan genç bir kadın Sarıkaya... Başarılı oyuncu, bu kadar güçlü durabilmesinin sırrını net cümlelerle anlatıyor:

“Annemle babam, ben altı yaşındayken ayrıldı ama annem o kadar keyifli ve güçlü bir kadın ki bana bu süreci hiç hissettirmedi ve sayesinde şahane bir çocukluk geçirdim. O döneme dair şunu hatırlıyorum; hayatta tek gayem yaptığım her şeyde başarılı olmaktı... Bu durum, öncesinde spor ve dans için geçerliydi, şimdilerde ise oyunculukta bunu başardığımı hissediyorum. Küçük hayallerim de benimle birlikte büyüyor ve ben onları gerçekleştirdikçe büyüdüğümü hissediyorum.”

İSTER İSTEMEZ MODANIN İÇİNDEYİM

Sarıkaya, söz modadan açılınca söyleyeceği çok şeyi olduğunun sinyallerini veriyor ve hemen sözü alıyor: “Modellikten ötürü ister istemez modanın içindeyim. ıyi gözükmek, örnek olmak insanı zaman zaman zorluyor ama bir çıkış yolu bulmak, moda gibi zevkli bir konunun içerisinde mümkün. Ben, kimi zaman istediğim gibi bir kombin yapamayınca dolabın önünde saatlerimi harcarım. Belki de sırf o nedenle işimi kolaylaştırmak için dolabımda ağırlıklı olarak klasik parçaları bulundururum. Bu gibi kriz anlarında onlar benim için can kurtarıcı olur. Kesinlikle üzerime giydiğim tek parçada feminenliği yakalarım ama genelinde rahat bir giyim tarzım var.”

YALNIZIM AMA MUTLU VE KEYİFLİYİM

Genç oyuncunun pek çok konuda geçerli olan netliği, aşk söz konusu olduğunda geçerli:

“Bir erkek yürüyüşüyle her şeyini ortaya koyar; kendine güveni, karşı tarafa olan saygısı... Bana göre tüm bunlardan bir erkeğin anatomisini çıkarabilirsiniz. Aşkla ilgili pek çok tanım yapılıyor, sanırım benim için de bunlar geçerli olabilir. Onsuz nefes alamamak, sürekli onu görmek istemek... Ben aşık olduğum zaman kendi hayatımı bir kenara bırakmadan, kendimi unutmadan hayatımdaki adam için her şeyi yapabilecek, fedakarlıktan asla ödün vermeyecek birisiyim. şu sıralar yalnızım ama mutlu ve keyifli bir dönemdeyim. Hayatta başka şeyler tadıyorum, bu süreçte beni en çok mutlu eden şey hayata dair keşiflerim.”

SERENAY’IN STİL SIRLARI

* Plajda aksesuvar kullanmak çok hoşuma gidiyor ancak bazen rahatıma olan düşkünlüğüm sebebiyle bu konuda ödün verebiliyorum. Kendime not; bu sene plaja giderken mutlaka aksesuvarlarını da yanına al!

* Günlük yaşantımda düşük bel şortları tercih ediyorum ama bu çekim vasıtasıyla yüksek bel şortlara da şans tanımam gerektiğini hatırlamış oldum.

* Pembe benim çok sevdiğim bir renk... Gömlekler de benim gibi beyaz tenli olan kadınlar için plajın kurtarıcı parçaları arasında yerlerini alıyor, ayrıca da çok şık duruyorlar.

* Beyaz bol paça pantolonlar dolabımda önemli bir yer tutuyor. şık büstiyerler ve takılarla bambaşka bir hale geliyorlar.
Hürriyet /Kelebek