‘Yalnız Değilsiniz’ projesi Polis Evi’nde, yaşlılara verilen kahvaltıyla son buldu. Kahvaltıya, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Do. Dr. Fatma Demirkıran, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mürsel Sevindik, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Özcan Yorulmaz, ADÜ’lü öğrenciler ve yaşlılar katıldı.

Projeyle ilgili bilgiler veren Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Özcan Yorulmaz, Aydın’daki 75 yaş üstü yaşlıları kendilerine hedef belirlediklerini kaydetti. İlk olarak, Aydın merkezde yaşayan 5 bin 450 yaşlının ikametlerini tespit ettiklerini belirten Yorulmaz, “ Proje ile ilgili olarak ADÜ’yü belediye başkanımızı,Sağlık İl Müdürü’nü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. ADÜ’den projeye katıl altmış öğrenci bize destek oldu. Toplam 3 bin 487 ikameti ziyaret ettik. Sıkıntılarını dinledik. Hırsızlık, dolandırıcılık gibi konularda kendilerine bilgiler verdik” diye konuştu.

Öğrenciler adına konuşan Hüseyin Emre Yaşar ise, proje kapsamında yaşlıları dinlediklerini ve yaşlılara destek olunması gerektiğini kaydetti.

ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencileri ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti.

“GÜZEL FİNAL OLDU”
‘Yalnız Değilsiniz’ projesinin finalinin çok güzel geçtiğini belirten Aydın İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Mürsel Sevindik ise, “Bu final bir başlangıç olsun.Üniversitemiz ile sürekli diyalog halindeyiz. Sosyolojik ve psikolojik bir çalışmaya daha imza atacağız. Üstümüze düşen görevleri yapmak için hazırız” ifadelerini kullandı.

İSA AMCA POLİSLERİ DAVET ETTİ
40 yıl yurt dışında yaşadığını ifade eden 75 yaşında İsa Şahin, Toplum Destekli Polisler ile tanışmadan önce, polislerin soğuk olduğunu düşündüğünü kaydetti. Bu düşüncesini Toplum Destekli Polislerin değiştirdiğini ifade eden İsa amca, “ Çok mutlu oldum. Gelin kapımızın önünden geçin. Davetlim olun. Sizlere Alman kahvesi ikram edeyim” şeklinde konuştu. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg