Bir binanın yapılışı esnasında yalıtım işi ve yalıtım malzemeleri en önemli unsurlarından bir tanesidir. Çünkü düzenli ve sağlam bir yalıtım sayesinde binanın ilerde karşılaşabileceği sıcak, soğuk, yağış gibi olaylarda binanın iç kısmı yalıtım sayesinde korunacaktır.

 

Özellikle lüks binaların yapımının artması ile artık önemli bir unsur haline gelen yalıtım, bina yapıldıktan sonra da yenilenebilir ve daha kullanışlı hale getirilebilir.

Bu neticede eski yalıtım sisteminden memnun olmayan birçok apartman ve bina sahibi yeni yalıtım seçeneklerinden kendi binalarını uygun olanını seçerek binalarını daha kullanışlı bir hale getirebiliyor.

Biz de bu neticede http://www.yalitimrehberi.net/olarak yalıtım konusunda arayışta olan kullanıcılar için sitemizi kurduk ve ziyaretçilerimizi yalıtım ile ilgili her türlü haber yenilik ve olanakları takip etmelerini sağladık.

http://www.yalitimrehberi.net/sayesinde en son yalıtım gelişmelerini, mantolama, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı, yangın yalıtımı konularındaki haber ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Bilindiği gibi ısı yalıtımı özellikle kışın binanın daha sıcak kalmasını sağlar. Su yalıtımı neticesinde özellikle yağışlı havalarda binaya su sızması engellenir. Ses yalıtımı sayesinde binadaki diğer komşu dairelerden ya da dışarıdan gelecek sesler engellenir.

Yangın yalıtımı ise olası bir yangın neticesinde binanın malzemelerinin tutuşmasını ve alevlerin artmasını engellemektedir.

Mantolama ise özelikle doğalgazın artık birçok binaya gelmesi ile tercih edilen bir şey haline gelmiştir. Mantolama neticesinde binaların ısı yalıtımları daha da güçlenmekte, bu neticede binanın içini ısıtmak ve içerdeki ısıyı soğuk havalarda koruyabilmek daha kolay hale gelmektedir. Mantolama özellikle yakıt ve ısı tasarrufu için oldukça önemli bir yenilik haline gelmiş ve bu sayede birçok bina özellikle cephe mantoloması yapmaya başlamıştır.

Sitemizde bulunan yalıtım malzemeleri kısmından temel yalıtım malzemelerini görebilir, istediğiniz dizaynda olanları hakkında bilgi ve fiyat sahibi olabilirsiniz.

Yine sitemizde bulunan yeni ürünler kategorisinden yalıtım ve mantoloma ile piyasaya çıkmış en son en yeni ve en teknolojik ürünlerden haberdar olabilirsiniz.

 

http://www.yalitimrehberi.net/ yalıtım sektöründe en önde gelen sitelerden olup, yalıtım ve benzeri konularındaki haberleri takip etmek ve yeni bilgiler öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir site olacaktır.