Forvet arkasına da geçti, orta sahaya da. Yetmedi, stoper de oynadı. Şimdi sıra santrforda. Kewell bu kez de Nonda'yı kulübeye gönderiyor!

2003-2004 sezonunda 10 milyon Euro"ya Leeds United"dan Liverpool"a transfer olurken dünyanın en iyi sol kanat oyuncusu olarak takdim ediliyordu. Geçen sezon başında Galatasaray"a geldiğinde artık o hücum hattının her bölgesinde oynayabilen bir yıldızdı. Ancak Sarı-Kırmızılı kulüpte özelliklerini daha da geliştirdi; Bülent Korkmaz döneminde eldeki tüm stoperler sakatlanınca çıktı ve “Ben stoper oynarım” dedi. UEFA Kupası"nda Hamburg gibi ciddi bir rakibe karşı savunmanın göbeğinde cesurca mücadele etti. Böylece zeki bir futbolcunun istediğinde neler başarabileceğinin bir örneğini ortaya koyan Avustralyalı yıldızın bugün de Antalyaspor karşısında tek santrfor olarak görev yapacağı öğrenildi.

Kontrat devre arasında
Baros"un yokluğunda Nonda"yı kesip santrfor oynaması beklenen Kewell"ın önünde artık tek hedef kalıyor; kalecilik! Elbette bu, işin esprisi. Ancak Liverpool"dan bedava alınan Kewell"ın yükselen grafiğiyle Galatasaray"a ne denli faydalı olduğu ortada. Sezon sonunda kontratı bitecek olan tecrübeli futbolcuyla devre arasında masaya oturulması ve sözleşmesinin uzatılması planlanıyor./fanatik