AYDINPOST ÖZEL

5 yıldır Aydınlıların mobilya ihtiyacını karşılayan Yaka Mobilya, logo ve marka imajında değişikliğe giderek müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.
Nilüfer Öztürk ile Melek Gürsel"in işletmeciliğini yaptığı Yakahome, 750 metrekarelik mağazasında birbirinden seçkin firmaların ürünlerini satışa sunuyor.
2004 yılında Tepe Mobilya ürünlerini satışa sunan Yakahome, ürün çeşitliliği ve uygulanan tasarımlar noktasında değişikliğe gitmeye karar verdiğini açıkladı.

KONSEPTE YOK YOK
Berceste, İsse, Gala, Need, Mobili, Monolife, Difanni gibi markaların ürünlerini bulabileceğimiz Yakahome"da kişiye ve mekana özel uygulamalar da yapılabiliyor.
Kalite ve konforu sizler için sunan Yakahome"de ayrıca leke tutmayan anti-alerjik ve anti-bakteriyel kumaş kullanımı, uzun süreli oturmalarda bel ağrısı yapmayan ergonomik sürger yapılı, garantili ürün ve malzeme kullanımının yanı sıra en ekonomik fiyatlar ve en cazip koşullar de dikkat çekiyor.
Evinize değer katan tasarımlarıyla adından söz ettiren Yakahome"da yatak odası, oturma grupları, genç odası, duvar üniteleri, yemek odası, aksesuar ve kumaş çeşitlerini de bulmanız mümkün.

BAYAN İŞLETMECİ OLMAK AVANTAJ
20 kişilik uzman ekibiyle müşterilerine ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti de veren Yakahome"un işletmeciliğini Nilüfer Öztürk ile Melek Gürsel"in da yapıyor olması, bayanların tercihlerini belirlemesinde de büyük avantaj oluşturuyor. Bu konuda tecrübe sahibi olduklarını kaydeden Yakahome işletmecileri, “Açıkçası herhangi bir kararsızlık anında bizlerin de görüşleriyle durum farklılık kazanabiliyor. Yani müşterilerimizin işini kolaylaştırıyoruz” diye konuştu.
Aynı ürün Aydın"da varken başka bir şehirden ürün satın almanın hem Aydın ekonomisine hem de esnafına haksızlık olduğunu düşünen Nilüfer Öztürk, “Bu konuda müşterilerimizi hassas davranmalarını istiyoruz. Aynı kalite ve hizmet kentte sunulurken ne diye dışardan alış veriş yapılsın ki?” dedi.

DIŞARDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL
Yakahome"un pahalı gibi duruş sergilediğine dair izlenimleri olanlara seslenen Melek Gürsel, “Aslında durum dışarıdan bakıldığı gibi değil. Uygun rakamlara çok özel işler çıkartıyoruz”
dedi.
Yakahome"den modüler olarak da mobilya alınabildiğinin altını çizen Gürsel, şirketin farklı kampanyalarla müşterilerine avantajlı rakamlara hizmet üretmeye devam edeceğini açıkladı.
Şirket seçkin müşteri porföyü zenginliğiyle biliniyor.

Fotoğraflar: Elvan ÇETİN