AYDINPOST ÖZEL - Miting havasında gecen kahve toplantılarına vatandaşların ve partililerinde ilgisi oldukça yüksekti. Ancın, Cuma mahallesindeki programını yağpmur altında yaptı. Mustafa Ancın burada ıslanmaması için getirilen şemsiyeyi ise geri göndermesi de gözden kaçmadı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

Aydın Belediye Başkan aday Mustafa Ancın, Astim OSB alanına yapılacak olan organize sera bölgesi ile 2 bin 200 kişinin işle buluşacağı müjdesini verirken, "Aydın'da yep yeni bir döneme hazır olun. istihdam yaratacak projelerimiz hazır uygulanmak üzere göreve gelmemizi bekliyor. Aydın tarıma dayalı sanayiyle kalkınma hamlesi gerçekleştirecek. Aydın'a hizmet yapmak demek, köşe başlarına park yapmak olmadığını herkese göstereceğiz" dedi.
Fatih Mahallesinde Aydın Belediyesi tarafından yapılan Cevat Aldemir parkının önünde yazılı olan rakama dikkat çeken AK Parti adayı Mustafa Ancın, "Bu parkın bu kadar rakama yapılacağını sanmıyorum. Yazık Aydınlının paralarına" diye konuştu.
DP adayı İlhami Ortekin ile MHP adayı Hüseyin Aksu için "kurt" benzetmesi yapan AK Parti adayı Ancın, "Hiç kurda kuzu emanet edilir mi? Ben de diyorum ki Aydınlı insanlarımız da bu insanlara emanet edilebilir mi? Bakınız insanla gelip geçici. Amacımız doğru politikalar üretmek. Bugün ama yarın olmayabiliriz. Hayatta her şe mümkün. Bu nedenle gelecek kuşakları da iyi düşünerek oyumuzu buna göre vermeliyiz" dedi.
TOKİ ile 100 TL taksitle ev sahibi olunabileceğini ve bunun Aydın'da AK Parti belediyesciliğiyle hemen faaliyete geçeceğini söyleyen Mustafa Ancın, "Yatırımlardan pay almak istiyorsak hükümet partisine oy vermeliyiz. Aksi halde hizmetin aksaması mümkün" şeklinde konuştu.

ŞEMSİYEYİ GERİ YOLLADI
Cuma mahallesinde de kalabalığa konuşan Mustafa Ancın konuşmasını yaparken başlayan yağmur nedeniyle bir ara kendisine getirilen şemsiyeyi geri yolladı. Yağmur altına ıslanan AK Parti adayı, "Bizi ne yağmur ne de çamur hizmet sevdasından geri koyar. Biz bu yola gönlümüzü koyduk da çıktık. İnşallah seçimi kazandığımız pazar günü akşam da şunu söyleyeceğiz, beraber yürüdük bz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Hepiniz gösterdiğiniz destek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.