Partisinin il yönetimini 'siyaseti yağma anlayışından ibaret sayan hastalıklı siyaset cambazları' olarak suçlayan Aziz Kocaoğlu, Baykal'a rağmen yeniden aday olacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday adaylığından çekilmediğini, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmese de başka bir partiye gitmeyeceğini söyledi.
Kocaoğlu, “Aday adaylığından çekilmiyorum. Çünkü benim bu kente ve inananlara aday olmak gibi bir borcum var. O görevimi sürdürüyorum aday adaylığından çekilmiyorum. Aday olmasam da hiçbir partiye gitmiyorum. Ben CHP'nin esas elemanlarından birisiyim. ” dedi.

YAMYAMDAN SONRA YAĞMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Kemal Karataş'ın CHP lideri Deniz Baykal ile görüşmesini engellemeye çalıştığını ifade ederek, Karataş hakkında 'yağmacı' suçlamasını yöneltmişti. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın ilçe meclis üyelerini yamyam olarak suçlamasının hemen ardından gelişen olayda Kocaoğlu, İl Başkanı hakkında 'Rant peşinde koşan, siyaseti yağma anlayışından ibaret sayan hastalıklı siyaset cambazı' olarak değerlendirmişti.