23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7.2'lik depremde yerle bir olan Van'da yaşayan depremzedelere yardım toplamak amacıyla harekete geçen Kuşadası’nda yaşayan İrlanda uyruklu Becky Harrison, tüm arkadaşlarını New World Restoran’da bir araya getirerek yardım topladı.
Daha önce de Engelliler Köyü ve yardıma muhtaç birçok Kuşadalı için kampanyalar düzenleyen yabancılar, bu kez Van'da yaşanan depremden sonra Kuşadası'na yerleştirilen 300 kişilik depremzede grubu için Kuşadası New World Restarant'ta bir araya geldi. Yardım amaçlı gecede elindeki kumbara ile dolaşan Becky Harrison, restorandaki arkadaşlarından 785 TL bağış topladı.
Dostlarıyla bir araya gelerek insani bir görevi yerine getirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını açıklayan Becky Harrison, “Van'da yaşanan üzücü deprem hepimizi çok etkiledi. Kuşadası’na yerleştirilen yardıma muhtaç depremzedeler için biz de küçükte olsa bir şeyler yapmak istedik. Ayrıca yurt dışında bulunan ailelerimize, dost ve arkadaşlarımıza da katkıda bulunmaları için çağrıda bulunduk. Umarım yardımcı olabiliriz ve yine umarım bu tür üzücü olayları yaşamayız” dedi.